Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OPRAO' GA

Nadalov trener Ivaniševiću: Mi to nikada ne bismo rekli. Goran: J**i ga, zeznuo sam...

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
12.10.2020.
u 18:44

Znam Ivaniševića i razumijem koju ulogu on mora igrati. Ipak, nitko u Rafinom timu ne bi nikada rekao nešto slično, istaknuo je Nadalov trener, a onda pojasnio i zašto

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, hvalio je srpskog tenisača prije finala Roland Garrosa: 

- Nadal nema šanse u ovim uvjetima Novak mu je već u glavi. Možda sam otišao predaleko, ali je po mom mišljenju Đoković prvi favorit za osvajanje Roland Garrosa - rekao je tada Ivanišević, a onda se sve obilo o glavu i Novaku i cijeloj njegovoj ekipi kada ih je Nadal bez problema svladao.

Carlos Moya, bivši španjolski tenisač, je nakon fenomenalnog nastupa Rafaela Nadala na Roland Garrosu, dao intervju i progovorio o Goranovoj izjavi.

- Znam Ivaniševića i razumijem koju ulogu on mora igrati. Ipak, nitko u Rafinom timu ne bi nikada rekao nešto slično - istaknuo je Nadalov trener, a onda pojasnio i zašto:

- Mislim da je ta Goranova izjava samo stavila dodatan teret na Đokovićevu igru. 

Nakon finala, Moya je o svome klijentu, naravno, imao samo riječi hvale: 

- Znao sam da će Nadal doći do titule, ali iskreno, nisam mislio da će to biti baš na ovaj način.

- Malo sam pretjerao kada sam rekao da Nadal nema šanse, ali u tom trenutku sam davao prednost Novaku. To je tako, kažem direktno ono što mislim, nije ispalo tako i je.. ga, što je, tu je - rekao je kasnije Ivanišević za SportKlub.

- Eto, prošle godine pred Melbourne sam rekao da su šanse 50-50, pa ga je Novak razbio. Najlakše je uvijek reći ono na sigurno "bit će što bude", "pobjedit će bolji", ali rekao sam onako kako sam se osjećao. Nadal je pokazao da to moje mišljenje nije bilo ispravno, to je to, idemo dalje - izjavio je Goran Ivanišević u intervjuu.

Novak se nakon ovoga poraza vraća u Beograd, a onda odlazi u Beč na novi turnir.

Ključne riječi

Komentara 6

FR
franjo2
06:16 13.10.2020.

Ivanišević se uvlači srbima radi love. Kako jadno

FY
Fuck you Mother Fucker
07:05 13.10.2020.

Dragi Gorane, pa zar si toliko spickao da se moras uvlaciti u dupe?

FO
forumlegale
00:26 13.10.2020.

Bravo Rafaaaaaa...💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije