Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Nadal odveo Španjolsku do finala u Barceloni

Rafael Nadal
Foto: DPA/Pixsell
1/2
24.11.2019.
u 08:26

Nadal se u drugom singlu lako obračunao s Danielom Evansom svladavši ga sa 6-4, 6-0, a onda je opet zaigrao i u paru, gdje mu je partner bio Lopez

Tenisači Španjolske i Kanade borit će se u nedjelju (16 sati) u Madridu za veliki, srebrni trofej namijenjen pobjedniku Davis Cupa u prvom finalu novog formata ovog 119 godina starog natjecanja, nakon što su u subotnjem polufinalu Španjolci s 2-1 pobijedili Veliku Britaniju, a Kanađani istim rezultatom bili bolji od Rusije.

Španjolce je do njihovog desetog finala ponovno doveo Rafael Nadal, kao što je to učinio i u četvrtfinalnoj pobjedi nad Argentinom. Britanci su poveli pobjedom Kylea Edmunda 6-3, 7-6 (3) protiv veterana Feiciana Lopeza, koji je uskočio u pojedinačni meč umjesto Pabla Carreno-Buste.

Nadal se u drugom singlu lako obračunao s Danielom Evansom svladavši ga sa 6-4, 6-0, a onda je opet zaigrao i u paru, gdje mu je partner bio Lopez. Iako su imali samo jednu neiskorištenu priliku za 'break' te u drugom setu spasili četiri set-lopte Jamieja Murrayja i Neala Skupskog, Nadal i Lopez su na kraju slavili sa 7-6 (3), 7-6 (8) i odveli Španjolsku u deseto finale Davis Cupa.

 

Komentara 2

IT
I-To
10:50 24.11.2019.

smeća gdje god se okreneš pa šta da radimo.

DH
dalibor.hren
10:01 24.11.2019.

Je li i veliki Rafa potjerao izbornika kao i Ćorić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije