Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elita u Zagrebu

Nacional lovi Final four Lige prvaka: Nikoga se ne bojimo!

30.03.2016., Zagreb - Dom Sportova, 1. HMNL:, 17. kolo: Futsal Dinamo -  FC Nacional. Tihomir Novak. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
23.11.2016.
u 10:53

– Naš glavni cilj je ostati u igri do subote, a onda nemamo što izgubiti protiv Ugre – rekao je kapetan Tihomir Novak.

Prvi put u povijesti ljubitelji futsala moći će u Hrvatskoj gledati najbolje majstore europskih klubova. Nacional će od danas pa do subote biti domaćin jedne od četiri skupine Elitne runde Futsal kupa, iz kojih će samo pobjednici igrati na Final fouru. Jedini hrvatski klub koji je u ovom natjecanju uspio proći među četiri najbolje momčadi je Split, koji je taj podvig napravio davne 2002., a Nacional je uvjeren da i on ove godine može do tog ostvarenja. Iako je skupina u kojoj su još Ugra Yugorsk, Araz Naxçıvan i Hamburg Panthers iznimno teška, trener Kujtim Morina ih se ne boji.

– Sve tri momčadi iznimno su jake, ali Nacional se može nositi sa svima. Promijenili smo momčad u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje imamo kvalitetu. Sve smo podredili ovom natjecanju, za ovo smo se pripremali i sad ćemo saznati koliko vrijedimo – rekao je Morina pa otkrio kako je interes golem i da bi dvorana II Doma sportova trebala biti puna.

Ludnica je, svi me zovu, traže karte, a ne mogu svima ugoditi.

Hrvatski prvak prvu utakmicu igra večeras (20.30) protiv prvaka Azerbajdžana Araza, koji je u posljednjih pet godina dva puta nastupao na Final fouru. U četvrtak je na rasporedu susret protiv prvaka Njemačke Hamburga, kojem je ovo prvi nastup u Elitnoj rundi, a u subotu je prava poslastica – sudar s prvakom Europe, ruskom Ugrom.

– Naš glavni cilj je ostati u igri do subote, a onda nemamo što izgubiti protiv Ugre – zaključio je kapetan Tihomir Novak. •

Komentara 1

DA
DambacrnaMamba
18:52 23.11.2016.

Ima neko live stream link ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije