Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči natjecanja

Na žele ići na prvenstvo: Za igrače nema premija jer se financira vojska

Kamerun
Foto: Reuters
1/5
21.06.2019.
u 14:07

Kamerunska vlada uložila je više milijardi u vojsku koja pokušava spriječiti pobunu u regiji Adamawa koja že stvoriti vlastitu državu Ambazoniju

Kamerunski izbornik Nizozemac Clarence Seedorf neočekivano se našao u problemima. Naime, kamerunski igrači ne žele putovati u Egipat na Afričku kup nacije dok im Savez ne ispuni obećanje.

Svakom igraču Savez bi trebao isplatiti  bonuse od po 30.000 eura, ali novca nema. Kamerunska vlada uložila je više milijardi u vojsku koja pokušava spriječiti pobunu u regiji Adamawa koja že stvoriti vlastitu državu Ambazoniju.

Clarence Seedorf pokušava na sve moguće načine riješiti  situaciju, pa je pomoć zatražio od Samuela Eto'oa.

Najbolji kamerunski nogometaš u povijesti trebao bi doći kući i razgovarati s igračima te ih nagovoriti da promijene odluku. Kamerun je jedan od favorita Afričkog kupa nacije, a igra u skupini s Ganom, Beninom i Gvinejom Bisao.

>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Ključne riječi

Komentara 3

WT
Wtf
15:28 21.06.2019.

A lakrdija od igrača a i kupa, igraju svako dvije godine umjesto četiri, infrastruktura natjecanja im je ispod hnl nivoa, a na svjetskom ne mogu ni grupu više proći.

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
19:21 21.06.2019.

Neka FIFA prizna Ambazoniju. Da I Dalic ima koga pobijediti

KA
kajinx
16:52 21.06.2019.

Cameroon, Nju Jork!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije