Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI PRIJATELJI

Na Twitteru fotografija Matića i Mihajlovića: 'Ratna priča je iza nas'

predrag matić,siniša mihajlović
Twitter
22.03.2013.
u 14:28

Matić i Mihajlović su stari prijatelji, nisu se vidjeli 23 godine pa su iskoristili priliku za druženje

Bojan Glavašević, pomoćnik ministra branitelja i sin legendarnog vukovarskog novinara Siniše Glavaševića, na Twitteru je objavio zajedničku fotografiju ministra Predraga Matića i izbornika srbijanske nogometne reprezentacije Siniše Mihajlovića, inače rođenog Vukovarca.

"Ratna priča je iza nas. Budućnost pišemo na sportskim borilištima", napisao je Glavašević uz fotografiju snimljenu ispred hotela Sheraton u Zagrebu.

Matić je za 24 sata otkrio da su Mihajlović i on stari prijatelji koji se nisu vidjeli 23 godine, pa su u društvu još nekoliko starih prijatelja, među kojima su i hrvatski branitelji, popili piće u Sheratonu.

– Prisjetili smo se starih vremena kada smo se družili i zajedno igrali nogomet. Nismo razgovarali o politici, ratu pa čak ni o utakmici – rekao je Matić.

>> Josipović: Nasilje i prostakluk nemaju mjesto na terenima

 

Komentara 40

OZ
ozbiljan
12:06 23.03.2013.

konačno nešto pozitivno! hvala bogu ima normalnih ljudi u ovoj državi.

Avatar delminium
delminium
20:20 22.03.2013.

ako nešto nevolim onda nevolim ovo silenje priče o pomirenju - toliko je lažno da nema smisla ići dalje u komentar

Avatar million
million
15:15 22.03.2013.

Pozdrav Protivniku nepravde ! Kako je brate ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije