Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka druga vremena

Na što je spao hrvatski dres: Nije se odazvao reprezentaciji, u Savezu nemaju pojma zašto

Luka Šamanić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
17.02.2019.
u 20:04

Iz krugova bliskih slovenskom prvoligašu može se čuti da se Šamanić u reprezentativnoj pauzi želi posvetiti radu na sebi, ali i polaganju ispita jer je maturant u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi.

Premda je ne tako davno, u jednom intervjuu, kazao da mu je drago što je pozvan u seniorsku reprezentaciju, košarkaš ljubljanske Olimpije Luka Šamanić (19, 210 cm) nije se pojavio na jučerašnjem okupljanju u Zagrebu.

Luka nakon toga nije došao niti u Sveti Martin, gdje će se odvijati pripreme za preostale dvije kvalifikacijske utakmice za SP protiv Poljske (22. veljače) i Mađarske (25. veljače).

Iz Hrvatskog košarkaškog saveza nam nisu znali reći zašto se mladac nije odazvao prilici da debitira za reprezentaciju, a iz krugova bliskih slovenskom prvoligašu može se čuti da se Šamanić u reprezentativnoj pauzi želi posvetiti radu na sebi, ali i polaganju ispita jer je maturant u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi.

S obzirom da je vrijeme kada menadžeri mladih igrača rade strategije izlaska na lipanjski NBA draft i to može biti jedan od razloga, pa se uskoro očekuje i očitovanje samog igrača. 

Komentara 9

MI
Mimizo
21:56 17.02.2019.

Hrvatski dres je svetinja pitajte najboljeg igrača svijeta Luku Modrića a od ovih umišljenih igrača nikad ništa neče biti oni su prolazni a Hrvatska je vječna

DI
dirižabl
21:04 17.02.2019.

Kud Rađa prođe trava ne raste

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
22:11 17.02.2019.

Najbolja odluka! I tako nece igrati u repki, vec su ga pozvali da im bude lijevo smetalo za trening tekme. Skola je vaznija od tih guzobolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije