Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele se modernizirati

Predstavljena nova Mladost, evo tko su pojačanja i kako izgleda novi klupski grb

Zoran Bajić
Marko Prpić/Pixsell
26.09.2022.
u 12:36

Humanitarna Mladost bit će zaklada koja će pomagati dobrotvornim projektima i humanitarnim udrugama, do novca će dolaziti na razne načine pa i prodajom ulaznica, ulazak će biti slobodan samo za studente i mlađe od 18 godina

Vaterpolski klub Mladost na korak je od izlaska iz postupka predstečajne nagodbe, čeka se samo još neki novac iz Grada, ali čelnici kluba nisu čekali potpuno financijsko ozdravljenje, nego su i prije toga prionuli poslu. Za novog predsjednika kluba izabran je dr. Mladen Miškulin, bivši igrač Mladosti a danas cijenjeni liječnik, specijalist ortopedije, a poradilo se i na modernizaciji vizualnog identiteta kluba i na još nekim novitetima. Sve to, novi predsjednik, noviteti u funkcioniranju kluba i nova momčad, predstavljeni su u ponedjeljak na posebnoj konferenciji za novinare, održanoj u hotelu Westin.


- Želimo modernizirati klub, ali i sačuvati bogatu i trofejnu tradiciju. Novi amblem kluba ujedinjuje bazen, žapca i loptu. Kroz aplikaciju Moja Mladost roditelji će moći pratiti razvoj svoje djece, a uvodimo i Akademiju Mladost koja će se baviti razvojem igrača i usavršavanjem trenera, Humanitarna Mladost bit će zaklada koja će pomagati dobrotvornim projektima i humanitarnim udrugama, do novca će dolaziti na razne načine pa i prodajom ulaznica, ulazak će biti slobodan samo za studente i mlađe od 18 godina - kazao je direktor kluba Luka Jakovčev, najavivši i širenje članstva.

Foto: HAVK Mladost


- Želimo napraviti iskorak u razvoju kluba, želimo okupiti što više mladih ljudi jer se kroz sport razvija i društvo. Želimo Mladost koja će ponovno osvajati europske naslove. Financijska situacija je složena, kao i u svim klubovima, ali mi uskoro izlazimo iz predstečaja i izrađujemo plan kako konsolidirati Mladost. Stanje je loše, ali nije zabrinjavajuće - napomenuo je novi predsjednik dr. Miškulin.


No, situacija nije ni bajna jer da jest ne bi Mladost dopustila da ovo ljeto ostane bez nekolicine iznimno perspektivnih mladih vaterpolista. Mislimo tu na reprezentativce, europske prvake iz Splita Franka Lazića i Matiasa Biljaku, ali i na Marina Dašića i Luku Bajića. K tome, Biljaka i Lazić prešli su u dubrovački Jug i tako značajno pojačali konkurenciju.


Ipak, stigla su i pojačanja, David Mijić, Maroje Gluhaić i Marko Elez vraćaju se iz inozemstva, iz Gruzije su došli Sandro Adeišvili i Valiko Dadvani, a vratio se i Marko Jelača koji će biti i kapetan momčadi.

04.09.2022.,Spaladium Arena, Split - LEN Europsko prvenstvo u vaterpolu za muskarce, Gruzija - Nizozemska.Marko Jelaca Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL


- Nismo imali puno vremena za uigravanje, ali ozračje u momčadi je dobro, mislim da će ovaj spoj mladosti i iskustva dobro funkcionirati. Imamo i neke ciljeve, ali zadržat ćemo ih za sebe, važno je da iz utakmice u utakmicu dajemo sve od sebe i da dižemo razinu igre - zagonetan je bio Jelača, koji se odlično nosi sa svojih 39 godina na leđima.

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

 

Komentara 1

TR
Travno221
13:49 26.09.2022.

Pa, ova životinja više sliči na nilskog konja nego na žapca. Možda i Mladost želi nešto iz dalekog svijeta, poput barakuda, a ne tu običnog domaćeg prisavskog žapca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije