Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO DETALJE
Povratak na članak

Na Poljudu rade sto na sat! Hajduk uz Kalika dovodi i reprezentativca iz Manchester Cityja?

Bijeli su se pojačali na svim pozicijama, a najslabija karika trenutno je vezni red. Tu bi mogao pristići "box to box" igrač, Anthony Kalik iz Gorice s idejom da poveže igru, ali gleda se i u smjeru desetke koja će rasteretiti i odmoriti kreativca Filipa Krovinovića. Ukoliko se ovaj potez ostvari to znači da će Hajduk uvelike proširiti svoj igrački roster. Prije svega imat će respektabilnu prvu momčad, a za svaku poziciju postojat će i adekvatna zamjena na klupi. To bi splitskom klubu omogućilo izdržavanje borbe za titulu HNL-a, ali i olakšalo europsku jesen ako Hajduk nekim čudom sruši Villarreal.

Komentari 7

DU
Deleted user
09:10 15.08.2022.

Samo bezvrijedno kmečanje....kmeee....kmeee.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
13:54 13.08.2022.

Toliko veliki tekst a nigdje pojašnjenja kaj je to "hajduk". Neka vrsta krumpira...?

VL
OL
Oldmarinero
01:01 14.08.2022.

Obavezno vratiti Kalika i uhapsiti onog koji je njega i Špikića pustio besplatno u Goricu. U Hajduku sve stručnjaci, Akademija i Akademici, a igraju Vuković, Atansov, Mađar od 40 godina, i dva islužena Kalinića. Gdje su mladi iz Akademije, njihovi vršnjaci Baturina i Šutalo nose Dinamovu igru, a Hajduk svoje mlade talente šalje na posudbu ili sjede na klupi.

VL
DU
Deleted user
16:29 13.08.2022.

Kalik je dobar igrač.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.