Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRAN, NIZOZEMSKA PA ITALIJA

Na novom popisu izbornika reprezentacije BiH po jedan igrač Rijeke i Hajduka

Zenica: BiH protiv Nizozemske u Ligi nacija
Armin Durgut/PIXSELL
30.10.2020.
u 14:13

"Želimo naglašeno pružiti šansu nogometašima iz domaćih klubova, a prijateljska utakmica s Iranom može poslužiti da vidimo kako se oni snalaze kad je jača konkurencija i veći zahtjevi", izjavio je izbornik Bajević

Bosanskohercegovački izbornik Dušan Bajević objavio je u petak popis od 32 nogometaša za tri reprezentativna ogleda u studenome, a na njemu se nalaze i dva igrača iz  HNL-a - Stjepan Lončar iz Rijeke i Darko Todorović iz Hajduka.

Najbolji nogometaši BiH će započeti ciklus prijateljskim dvobojem protiv reprezentacije Irana 12. studenoga na sarajevskome Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a nakon toga slijede susreti u okviru Lige nacija - 15. studenoga u Amsterdamu s Nizozemskom i tri dana kasnije u Sarajevu s Italijom.

"Želimo naglašeno pružiti šansu nogometašima iz domaćih klubova, a prijateljska utakmica s Iranom može poslužiti da vidimo kako se oni snalaze kad je jača konkurencija i veći zahtjevi", izjavio je izbornik Bajević.

On će okupiti nogometaše 9. studenoga u Sarajevu, najavio je kako će pratiti i formu svih drugih potencijalnih reprezentativaca, ali i razvoj situacije oko pandemije koronavirusa.

"Pratit ćemo posebno epidemiološku situaciju u narednome razdoblju i nadam se da će svi doći zdravi na ovo okupljanje. Igramo tri utakmice za tjedan dana zato je važno da imamo dovoljno igrača na koje možemo računati", poručio je Bajević.

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
16:28 30.10.2020.

Kaj bu štef tamo delal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije