Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iduće igre u Srbiji

Na Međunarodnim danima SIM-a u Sarajevu Hrvati osvojili tri zlata

Međunarodne igre mladih (1)
Foto: SIM
1/5
12.09.2012.
u 09:08

– Jako smo sretni što smo dobili priliku organizirati Međunarodne dane Sportskih igara mladih u Sarajevu

Više od tri stotine djece i mladih iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije sudjelovalo je na Međunarodnim danima Sportskih igara mladih koji su se prvi put održali u Sarajevu.

– Jako smo sretni što smo dobili priliku organizirati Međunarodne dane Sportskih igara mladih u Sarajevu jer smo tako još jednom pokazali kako smo spremni za razvoj igara koje su u ovoj godini okupile više od 107.000 djece i mladih u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini – rekao je Haris Deliahmetović, predsjednik Sportskih igara mladih Bosne i Hercegovine.

Natjecanja su se održala u četiri sporta: rukomet, odbojka, nogomet i košarka, a iako u Sarajevo nisu otputovale najbolje ekipe s nedavno završenih Sportskih igara mladih, u Hrvatsku su stigla tri zlatna odličja. Donijele su ih nogometašice ŽNK Splita, rukometašice ŽRK Kaštela i odbojkašice OK Marina Kaštela. Naime, organizacijski odbor igara odlučio je nagraditi upravo domaće ekipe sudjelovanjem na Međunarodnim danima u Sarajevu jer, kako je poznato, završna natjecanja igara uvijek su u Splitu pa su splitske i kaštelanske ekipe uskraćene za putovanja.

Kako je naglasio dopredsjednik Sportskih igara mladih Slaven Marić, Međunarodni dani samo su prethodnica regionalizaciji igara, a iduće godine igre će se održati i u Srbiji.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:29 12.09.2012.

Nis to "međunarodne", već igre YU -regiona

OB
-obrisani-
09:30 12.09.2012.

ko nas bre zavadi ?

Avatar Bjeda
Bjeda
09:54 12.09.2012.

Ovaki poput tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije