Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska stolnoteniska reprezentacija uoči Münchena

Na medalju čekamo 13 godina, od vremena Boroš

Tamara Boroš
Goran Stanzl/PIXSELL
08.08.2022.
u 18:17

Posljednju smo osvojili na Europskom prvenstvu 2009. godine u Stuttgartu kada je ženska reprezentacija bila ekipno treća

Hrvatska ženska stolnoteniska reprezentacija u sastavu Mateja Jeger Majstorović, Ivana Malobabić, Hana Arapović i izbornik Dado Šurbek boravila je od 1. do 6. kolovoza u kampu u talijanskom Terniju. Naše djevojke pripremale su se s talijanskim reprezentativkama Valentinom Roncallo, Nicole Arlia, Veronicom Mosconi, Le Thi Hong Loan, Giorgiom Piccolin i Gaijom Monfardini za nadolazeće pojedinačno Europsko prvenstvo u Münchenu, koje će se održati od 13. do 21. kolovoza.

– Pripreme su se održavale dva puta na dan, bila je dobra skupina igračica. Bio je prisutan talijanski A i B kadar reprezentacije. Cure su dobro trenirale i nadamo se da će se i odraziti na turniru. Više smo trenirali taktički i slobodni dio igre. Isto tako imali smo tri muška sparing partnera. Nastavak priprema će se održati u Zagrebu od 8. do 10. kolovoza – istaknuo je izbornik Šurbek.

Ženska reprezentacija Hrvatske čeka na europsku medalju već 13 godina. Posljednju smo osvojili na Europskom prvenstvu 2009. godine u Stuttgartu kada je ženska reprezentacija bila ekipno treća. Tada su za Hrvatsku igrale Tamara Boroš, Andrea Bakula i Cornelia Vaida. Posljednju zlatnu medalju osvojila je Tamara Boroš 2005. godine, u paru s Rumunjkom Mihaelom Steff, Njih su dvije triput zaredom osvajale europski naslov u igri ženskih parova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije