Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI SVIH DERBIJA
Povratak na članak

Na Maksimir Hajduk stiže u naletu, a Dinamu pod novim trenerom treba pozitivan šok

Kad pogledamo situaciju na papiru, sve stavke upućuju na to da je Dinamo favorit, ali trenutačni kontekst govori da je Hajduk u boljoj formi.

Komentari 5

PH
Pravi-Hrvat
10:20 05.12.2021.

Hajduk je poroigrao i izgleda sve bolje iz utakmice u utakmicu. Dinamo se ispromašivao u zadnjih nekoliko susreta, ali sigurno je da igračima ne fali motiva i da dinamovci nisu zaboravili igrati nogomet. Očekujem dobru utakmicu i nadam se da suci/VAR neće biti u prvom planu, pa neka bolji pobijedi

VL
ST
stefj
14:04 05.12.2021.

Hajduk s novim trenerom izgleda puno bolje, za razliku od Dinama gdje su pod Krznarom igrači zaboravili igrati. Ako se već trebalo mijenjati trenera, trebalo je to napraviti puno prije, ovako krivnja za gubitak kupa, proljeće u KL, a ne EL, a i mogući gubitak prvenstva idu na dušu upravi i nikom drugom... Niti jedan trener do sada s ovako lošim rezultatima nije imao toliko povjerenje. Izgubiti toliko bodova u srazu s ekipama iz donjeg dijela ljestvice, to se već gosinama nije dogodilo.

VL
HR
hrvat123
10:25 05.12.2021.

mislim da ce Hajduk pobjedit jer moj Dinamo je ocito postal jako neozbiljan i neodgovoran jer ovo je vec treci juniorski trener a zna se kak su radila prva dva i zato ne ocekujem od Kopica nis a Dinamu stvarno treba jedan autoritet a ne juniorski treneri i zato ja zelim Igora Biscana

VL
ST
sttipe
13:16 05.12.2021.

Da ja držim kladionicu, koeficijent bi bio Dinamo 1.25, nerješeno 1.25, Hajduk 1.45.. Na osnovu cjene i zdravlja igrača. Današnje kladionice Hajduka stavljaju u poziciju autsajdera! Zašto cili narod procjenjuje slično meni, a oni čija lova triba oprez, dijametralno suprotno? Znaju kako su platili suce??? Uopće nemam pojma ko sudi. Ali ne sumnjam da će opet bit jedan od onih 4-5!!!

VL
Avatar matezanki13
matezanki13
08:53 05.12.2021.

dinamo je veliki favorit i sve ispod dva gola tazlike bilo bi čido

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.