Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgledanija momčad
Povratak na članak

Na jednoj utakmici imaju više gledatelja nego Maksimir čitave sezone

Najveći posjet ove sezone u HNL-u ima, naravno, Hajduk. Na Poljudu je na prvenstvenim utakmicama bilo ukupno 155.709 navijača (više nego na Rujevici i Maksimiru zajedno), odnosno njih 11.977 u prosjeku

Komentari 8

TA
tarzan
21:19 24.05.2019.

Ovo je samo dokaz da Dinamo manje više nikoga ne zanima. Utakmice šesnaestine i osmine finala Kupa Uefa nisu bile do kraja rasprodane to je se dobro vidjelo na stadionu iako su mediji brijili danima prije utakmice da više karata nema. Znači Dinamo nakon pola stoljeća prezimi u Europi bi stvarno igra odličan nogomet i ipak stadion nije pun. Tu se nema što dodati. A HNL je već godinama za Dinamove navijače prazna puška. Ali ovo je samo preslika Zagreba i općeg interesa za sportom u glavnom gradu. Skoro pa ga nema. Ah da, bilo ga je prije par godina kad je hokejaški klub Medveščak, koji je stao u obranu pederluka 'harao' Europom, tad je bilo više gledatelja nego na bilo kojoj sportskoj priredbi u gradu. Ode Medveščak a za njim će valjda i pederluk.

VL
BU
busbus59
20:53 24.05.2019.

Uspoređivati broj navijača u mnogoljudnim zemljama i europskim velikanima je doista promašaj!

VL
RS
rasta sev
23:00 24.05.2019.

Nogomet je sport za mase, društvo se u zadnjih 20-25 godina jako podijelilo raslojilo oni koji bi možda imali želju doći na tekmu ne mogu iz nekih prizemnih razloga, neke su odbili loši događaji na stadionu neki su napustili zemljuu neki nemaju novaca da stignu do Zg i do stadiona koji je prilično nezgrapan i teren previše udaljen od gledatelja, neke smetaju afere u nogometu, neki posjećuju samo predstave koje su trenutno u modi odnosno in.Institucije imaju svoj krimen jer nisu reagirale na vrijeme radi obuzdavanja huliganstva i kriminala i kada se sve zbroji nema interesa za posjet nogometnoj utakmici.

VL
AU
austrougarskigeneral
20:26 24.05.2019.

hajduk loš a imaju pun stadion bravissimo torca

VL
Avatar dzambo
dzambo
22:22 24.05.2019.

Ako je prije onaj Dinamo uspjevao dovesti i po 15,000 gledalaca u Maksimir kad je igra u onoj bivisoj ligi i na primjer otvaraju sezonu u 1.kolu protiv Slobode iz Tuzle i izgube tu tekmu sa 1:2 a 15,000 gledalaca....pa onda cak poslije 20-tak kola dolazi Sarajevski Zeljeznicar i igraju sa njima u Maksimiru 2:2 a Dinamo tada cak na 12. mjestu na tabeli al OPET 15,000 gledalaca u Maksimiru...e sad usporedite ovo u Dinamu zadnjih 15-tak god. kad su toliko puta prvaci lige zaredom i nikako bas nikako da dovedu svojim odlicnim igrama u Maksimir toliko gledalaca protiv jednog Rudesa....Istre...i tak to....i nevidim u cemu je razlika izmedju Slobode i jednog Rudesa oba ''nepoznata'' a ''mislija'' sam kad konacno bude HR. drzava da ce Maksimir biti pun u svakoj tekmi i da konacno niko ih vise neprisaljava da igraju u prvoj ligi u kojoj ne zele isto nesto slicno kao sa drzavom....konacno svoji na svome....

VL
VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
22:05 24.05.2019.

predsjednik lazia je jednom izjavio da s punim stadionom svaku utakmicu može pokriti tek hladni pogon.publika je samo dodatak sportu,to je odavno prestala biti zabava za gledatelje na stadionu.ono što sport drži na ovoj razini su televizija i sponzori.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.