Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza se nastavlja

Pročitajte što ogorčeni navijači Hajduka poručuju nakon kiksa protiv fenjeraša

Damir Burić
Foto: Screenshot
1/7
07.12.2019.
u 20:11

- Manje bi me boljelo da sam kiselinu u oči sam sebi stavio nego ovo što sam gledao. Jad i bijeda - napisao je jedan od štovatelja bijele boje

Navijači Hajduka očekivano su ostali ogorčeni nakon što je njihov klub izborio samo remi (1:1) na gostovanju kod posljednjeplasirane momčadi lige, Intera iz Zaprešića.

Strateg Bijelih Damir Burić čestitao je protivniku, pa kiks objasnio sljedećim riječima: 

- Imali smo bezbroj situacija pred golom, ali vratar im je branio izvanredno. Sve u svemu, ovo je bio jedan nesretan dan za nas. Ne znam ni sam koliko smo kornera imali. Nedostajao je zadnji pas i kreacija. Nije nas htjelo, eto, balun nije htio u gol.

Inter se junački branio. I zato čestitam protivniku na borbenoj utakmici. Nama je ovo premalo. Jako mi je žao što se nismo nagradili s pobjedom. Moramo iz ove faze izaći pozitivno - kazao je na konferenciji za medije neposrednio nakon završetka utakmice.

 

Ipak, navijače to nije umirilo. Iskoristili su službenu stranicu Hajduka na Facebooku kako bi ispoljili frustracije, a mi u nastavku prenosimo neke od komentara:

- Mi sada moramo dobro ovo analizirati i učiti. Učiti i to brzo tako da vidimo pomak protiv Istre koja je već za tjedan dana.

- Ako kasnije navečer bude pisalo da Damir Burić više nije trener Hajduka, napit ću se od sreće. Zasad pijem od tuge.

- Manje bi me boljelo da sam kiselinu u oči sam sebi stavio nego ovo što sam gledao. Jad i bijeda.

- Burić definitivno više nije problem. Problem je onaj koji ga drži na mjestu trenera.

- Za miloga Boga kako vas više nije sram. Imate li uopće obraza ili sve radite po nečijem naređenju? Dosta je vise ove sramote!

- Sad nas p*caju i luzerske ekipe sa začelja lige koje se bore za opstanak. Inter je nažalost sada mjerilo naše vrijednosti. Postali smo dno dna. Ali mislim da će trener kao i obično izvući samo pozitivne stvari iz ovog jadnog nastupa i daljnjeg ponižavanja Hajdukovog imena.

- Bod ko kuća, čestitke treneru! Ipak su oni odmarali petoricu igrača i čuvali se za nas. A i magla je bila.

- Bravo Buriću na genijalnom uvođenju velikih znalaca Tahiraja i Delića. Bravo Torcidi, najvećem sponzoru HNSa, nije bilo dovoljno 150.000 kn u njihovu kasu prošlo kolo.

- Buriću i Brbiću odlazite ća. Prvi jer nema pojma, jer je obična neznalica , a drugi jer nije maka neznalicu na vrime. Odlazite ća!!!

- I tako se ova tuga nastavlja, igrači demotivirani, bezidejni, igra kriminalna. Ideje velikog trenera još gore, dokaz da su rezultati do sada bili čista sreća. Buriću mislin da je vrime da nas spasiš ove muke i da se vratiš u pećinu iz koje si i doša u klub.

Komentara 24

Avatar doog_kool
doog_kool
21:01 07.12.2019.

Citirat cu torcidu: SVE IZGUBILI DABOGDA!!!

Avatar jocker-3
jocker-3
20:38 07.12.2019.

Pa kaj bi oni htjeli,osvojili su veliki bod u gostima,sad će ih Istra pregaziti ko plitak potok....

Avatar Reconquista
Reconquista
20:29 07.12.2019.

Mamićeva ruka i iz Međugorja posiže!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije