Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka Z. Mamiću

Na Dinamovoj blagajni ispisali bolesnu poruku: "Popij otrov pi*ko!"

Dinamove blagajne
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
10.06.2019.
u 11:54

Zdravko Mamić je od hrvatskog pravosuđa pobjegao u BiH, a policija je za njim raspisala međunarodnu tjeralicu.

Dinamove blagajne ispod zapadne maksimirske tribine išarane su porukama Zdravku Mamiću, bivšem prvom čovjeku hrvatskog prvaka. Ispisana je poruka: 'Ispuni obećanje i popij otrov pi*ko!' i prekriženo 'ZM', javlja Index.

Zdravko Mamić je od hrvatskog pravosuđa pobjegao u BiH, a policija je za njim raspisala međunarodnu tjeralicu.

Nedavno je u razgovoru za Provjereno Nove TV aludirao je na slučaj Slobodana Praljka, koji se ubio nakon izricanja osuđujuće presude na Haaškom sudu. 

– Ako me budu na silu prebacili, ja sam već davno obećao hrvatskoj javnosti što ću napraviti. Pa živ neću izaći pred hrvatski sud. I neću živ sjediti u hrvatskom zatvoru, a u bosanskom bez problema. Vrlo jednostavno, slučaj Praljak. Što sad hoćete da vam nacrtam kako bih to napravio? Rekao sam da živ ne bih došao u hrvatski zatvor – rekao je Mamić. 

Zdravko Mamić je nepravomoćno proglašen krivim zato što je Dinamo oštetio za 116 milijuna, a državu za 12 milijuna kuna. Osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od šest i pol godina.

Povratak brata Zorana Mamića u Dinamo na mjesto sportskog direktora razbjesnio je navijače. Zoran je također nepravomoćno proglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i 11 mjeseci.

Prije mjesec dana potvrđena je i druga optužnica protiv braće Mamić, kojom ih se tereti da su Dinamo oštetili za 200 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 13

OK
okolo
13:37 10.06.2019.

svugdje bih ovaj bezumni čin bio osuđen, počinitelj proglašen kriminalcem..svugdje, osim kod nas

DM
drago.miota
12:27 10.06.2019.

vi ste ko srbi o jasenovcu sa par tisuča na 700 tisuča tako vi za Maminja u početku 20 a sada ve č 200 milja koliko če to narasti za koji dan 700 miliona!!!!

JU
juma
13:25 10.06.2019.

E sada ga bas nece vama u inat popiti, iako je mislio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije