Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada "Vatrena krila"

N. Kovač: Nadam se oproštajnoj utakmici

'sport...Zagreb...30.12.2009. Hotel Sheraton. U organizaciji HNS-a i Kluba navijaca hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni odrzalase dodijela nagrade Vatrena krila. Najsrcanijim mladim igrace
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/2
30.12.2009.
u 15:45

Udruga navijača nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" proglasila je Vedrana Runju najsrčanijim A-reprezentativcem u prošloj godini, Domagoja Vidu najboljim mladim igračem, a Niko Kovač dobio je nagradu za poseban doprinos reprezentaciji.

– Ova će nagrada imati posebno mjesto u mom srcu, osobito zato što je od navijača – rekao je Niko Kovač.

Bivši kapetan vatrenih komentirao je neuspjeh reprezentacije u kvalifikacijama za SP.

– Bilo je dosta ozlijeđenih, a nemamo širok kadar kao ostale najbolje reprezentacije. Na neuspjeh su utjecale i druge stvari koje ne želim komentirati, ali moram naglasiti da u momčadi uvijek treba biti maksimum reda, rada i discipline – rekao je Kovač.

Kada je u srpnju odigrao oproštajnu utakmicu za Salzburg protiv Bayerna, čelnici HNS-a obećali su Niki da će mu oproštaj prirediti i u kockastom dresu, no od toga zasad ništa.

– Htio bih odigrati oproštajnu utakmicu za reprezentaciju. Bilo bi idealno da se zajedno oprostimo brat Robert i ja. Nadam se da će se utakmica organizirati što prije, ne za dvije-tri godine – našalio se Kovač koji trenutačno vodi B-momčad Red Bull Salzburga i polaže ispite na Nogometnoj akademiji HNS-a.

O ulasku u stručni stožer vatrenih zasad ne razmišlja.

– Sa Salzburgom imam ugovor još godinu dana, oni me plaćaju i bilo bi neozbiljno da se uključujem u rad A-vrste – zaključio je Kovač.

A dobitnik nagrade za najsrčanijeg igrača A-vrste Vedran Runje i sam je bio iznenađen nagradom.

- Normalno da sam iznenađen, pogotovo kad vidim konkurenciju koju sam imao (op.a., Olić, Srna, Modrić, Šimunić, Eduardo). Zato mi je velika čast, ali i odgovornost za ubuduće, što su navijači nagradu dodijelili baš meni - rekao je Runje.

Najsrčaniji mladi igrač, stoper Osijeka i mlade reprezentacije Domagoj Vida je rekao:

- Ovo mi je dodatni motiv za rad, nadam se da ću svojim igrama uskoro izboriti i poziv Slavena Bilića.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
balance
16:20 30.12.2009.

Nitko nije igrao u repki sa srcem ko Niko Kovac.HNS gospodo nadam se vasem potezu!

OB
-obrisani-
03:32 31.12.2009.

ti sa bratom zajedno nemas jednu desnu nogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije