Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NOVI KLUB

Otkrio zašto je Kranjčar otišao pa poručio: Boljeg igrača nisam vodio

Niko Kranjčar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.03.2018.
u 17:54

Za Kranjčara koji je u Rangers stigao u ljeto 2016. iz New York Cosmosa riječi hvale ima sada već bivši trener Graeme Murty.

Niko Kranjčar nakon nešto manje od dvije sezone napustio je Rangers. Prošlog je tjedna potpisao sporazumni raskid ugovora koji je trebao trajati do ovog ljeta.

- Bila je čast igrati za tako veliki klub i pred tako sjajnim navijačima i pamtit ću ovo iskustvo. Želim klubu sve najbolje u budućnosti, a ja ću razmisliti o opcijama koje sada imam pred sobom - rekao je tada 33-godišnji Niko za službene stranice kluba.

Za Kranjčara koji je u Rangers stigao u ljeto 2016. iz New York Cosmosa riječi hvale ima sada već bivši trener Graeme Murty.

- Niko je bio vrhunski profesionalac i radio je nevjerojatno dobro. Imao je problema s ozljedama, ali zajedno smo odlučili da se raziđemo i Niki želimo sve najbolje - rekao je Murty otočkim medijima pa je dodao:

- Osobno, bilo mi je dobro raditi s njim i dobar je dečko. Tehnički je vjerojatno najbolji igrač kojeg sam trenirao. Međutim, smatrali smo da je pošteno prema njemu da mu dopustimo da pronađe novi izazov.

Niko je u ovoj sezoni odigrao 11 utakmica te je zabio tri gola.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
20:10 27.03.2018.

Jesu li ga pustili ili otjerali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije