Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠAN DAN

Murić asistent u debiju za Ajax, Kalinić donio pobjedu Fiorentini

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
21.02.2016.
u 17:14

Kopljanici su pobijedili 3:0, a Viole 3:2

Robert Murić nije mogao zamisliti bolji debi za Ajax. Priliku je dobio u 82. minuti, a samo tri minute kasnije asistirao je Klaassenu za treći gol Kopljanika u pobjedi 3:0 protiv Excelsiora u 24. kolu nizozemskog prvenstva.

Ajax je dugo lomio goste, a na prvi gol čekalo se do 41. minute kada je Milik pogodio na asistenciju ViergeveraMirnu završnicu kopljanicima Milik je osigurao drugim golom koji je zabio u 55. minuti nakon asistencije YounesaAjax je ovom pobjedom stigao na bod zaostatka za vodećim PSV-om deset kola prije kraja.

Također, nogometaši Fiorentine prekinuli su niz od tri negativna rezultata na gostovanjima i u 26. kolu Serie A slavili kod Atalante 3:2. Viole su povele u 67. minuti kada je Fernandez pogodio glavom nakon ubacivanja Tella. U 80. minuti Tello je udvostručio vodstvo gostiju, da bi u 84. minuti domaćin smanjio preko Contija.

Ipak, nade domaćina u eventualni bod golom iz blizine u 88. minuti uništio je Nikola Kalinić koji je na teren ušao u 60. minuti. Konačni rezultat postavio je Pinilla u sudačkoj nadoknadi. Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za goste.

>> Robertu Muriću trud se napokon isplatio, konkurira za prvu momčad Ajaxa

>> Nikola Kalinić na meti Napolija: 'Nikad ne reci nikad'

Komentara 3

JU
juma
20:33 21.02.2016.

Lijepa asistencija Murića, koji je i započeo akciju. Nažalost morao je čekati dok ne postane dvostruko bolji od domaćih igrača u Ajax-u II kako bi ga pustili u prvu momčad. Talenta zasigurno ima i pred njim je lijepa karijera, samoo je pitanje kakav je u glavi i hoće li ga zaobići ozljede

DE
derin
22:14 21.02.2016.

Bravo Muricu, sretno dalje!

Avatar Bekrija
Bekrija
19:42 21.02.2016.

Bravo Muriću, mamićeva raja je upravo dobila čir na želucu! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije