Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA LOMA

Mučan prizor s travnjaka: Ante Rebić se teško ozlijedio, suigrači ga u čudu gledali

27.09.2020.
u 22:14

Držao se za rame u bolnoj grimasi, odmah izašao s terena te odmah otišao u obližnju bolnicu

Mučni prizori došli su nam danas iz Milana gdje je Ante Rebić prilikom istrčavanja kontranapada nezgodno pao na lijevu ruku i prouzročio horor sebi, nama, a i svojim izbezumljenim suigračima.

Držao se za rame u bolnoj grimasi, odmah izašao s terena te odmah otišao u obližnju bolnicu.

Sva sreća pa su prve vijesti dobre, barem tako javljaju dobro upućeni Talijanski mediji.

"Rebić je iščašio lakat lijeve ruke. To su odlične vijesti, jer scene koje smo vidjeli sa stadiona Crotonea budile su sumnju i strahove u nešto puno gore", napisali su iz Gazzette dello Sport.

Rebića sigurno neko vrijeme neće biti na travnjacima, no to je puno kraći period nego što se prvotno sumnjalo. Međutim, Milan je trenutno u velikim problemima.

"Zlatan Ibrahimović ne igra jer ima koronu, Rafael Leao je nespreman, Rebić se sada ozlijedio, što Milan ostavlja na samo jednom napadaču, 18-godišnjem Lorenzu Colombu, a to je nepodnošljivo", pišu Talijani.

Sva sreća za rossonnere, ovaj prijelazni rok još uvijek nije završio (završava 5. listopada) te mogu obaviti neku brzu kupnju, no mašine kakve su Rebić i Ibrahimović u dresu Milana bit će teško tek sptako nadomjestiti.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
obrežan
12:08 07.10.2020.

dan jedanaesti

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:13 28.09.2020.

Znači iščašenje lakta je dobra vijest ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije