Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Muambin kolaps možda je spasio život Stilianu Petrovu

'Aston Villa\'s captain, Bulgarian midfielder Stiliyan Petrov (R), who has been recently been diagnosed with acute leukaemia, attends the match and acknowledges the supporters before the English Premi
'IAN KINGTON'
03.04.2012.
u 14:44

Dva dana nakon Muambina srčanog udara na utakmici u Aston Villu su došli medicinski stručnjaci i pregledali sve igrače. Testovi su otkrili da je Petrov bolestan.

Ovih se dana nogometni svijet ujedinio u potpori bugarskom igraču Stilianu Petrovu, kojemu je prošli tjedan otkriveno da boluje od akutne leukemije. No, da nije bilo kolapsa na terenu Boltonova nogometaša Fabricea Muambe, koji se dogodio nekoliko dana ranije, Petrovova bolest možda ne bi bila otkrivena u ovom trenutku! Tvrdi to njegov suigrač u Aston Villi Carlos Cuellar.

– Prošli utorak, nakon što je Muamba ranije u subotu pretrpio srčani udar na utakmici, na naš su trening došli medicinski stručnjaci kako bi nas testirali i pregledali nam srca – Cuellar je otkrio španjolskoj radijskoj postaji COPE i zatim dodao:

– Dva dana poslije stigli su rezultati, a Stanu (Stilianu Petrovu, nap. a.) su rekli kako se čini da ima simptome raka. I tražili su da ide na dodatne pretrage u bolnicu kako bi potvrdili prvotnu dijagnozu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije