Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU 4 DJECE

Može joj biti sin! Varala muža pa završila s 22 godina mlađim: Nije mi stalo do novca

Larsa Younan
Foto: Instagram
1/7
17.07.2020.
u 19:41

Larsa Younan (45), donedavno supruga legende Chicago Bullsa Scottieja Pippena, od kojeg se razvela nakon 21 godine braka, uživa kao nikad prije

Iako je na jesen 2018. godine otuđenost navedena kao objašnjenje u zahtjevu za razvod braka u kojem su bivša manekenka Larsa (45) i Scottie (54) dobili četvero djece, tabloidi su tvrdili da je istina potpuno drukčija, kako su oboje imali izvanbračne avanture koje su na kraju i presudile. Larsa, navodno, s puno mlađim muškarcima.

– Ljudi kažu da sam ga varala, ali vjerujte da nije tako. Nikad ga nije bilo, ocean suza sam za njim, za kojeg bih napravila sve na svijetu, isplakala. Nije mi stalo do novca, njega imam cijelog života – otkrila je svojedobno.

Iako je nepoznato koliko joj je od 120 milijuna dolara suprugova bogatstva pripalo u brakorazvodnoj parnici, Larsa se neovisno o suprugu pobrinula za vlastite prihode koji su procijenjeni na 14 milijuna dolara.

Nakon razvoda počela je uživati kao nikada, a postala je nerazdvojna s Kim Kardashian.

Vjerojatno zbog nagađanja kako voli mlađe muškarce Larsa je “optužena” da ima aferu s mladom NBA zvijezdom, 22 godine mlađim Benom Simmonsom s kojim je viđena u društvu u jednom noćnom klubu.

Na takve tvrdnje bivša gospođa Pippen se nasmijala.

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zac111
20:46 17.07.2020.

i tata bi sine!

RO
RogaBabaroga
08:50 18.07.2020.

pa moze joj bit! zena super izgleda!

KI
kizz111
06:12 18.07.2020.

dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije