Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WH - MANU 0:2

Mourinho uz sudački poguranac slavio protiv Bilića

West Ham - Manchester United
Foto: Reuters
1/16
02.01.2017.
u 20:14

Važan trenutak susreta dogodio se u 15. minuti kada je sudac Mike Dean oštetio West Ham. Start Feghoulija na Jonasu okarakterizirao je kao opasan prekršaj i Alžircu pokazao put u svlačionicu.

Slaven Bilić nije uspio nadmudriti Josea Mourinha, West Ham je kod kuće izgubio od Manchester Uniteda (0:2) u 20. kolu Premierlige.

Važan trenutak susreta dogodio se u 15. minuti kada je sudac Mike Dean oštetio West Ham. Start Feghoulija na Jonasu okarakterizirao je kao opasan prekršaj i Alžircu pokazao put u svlačionicu. To je već osmi crveni karton kojega je Bilićeva momčad dobila ove sezone.

Nevjerojatnu scenu vidjeli smo u 36. minuti, Valencia i Lingard su u razmaku od nekoliko sekundi iz peterca promašili praktički prazan gol West Hama. No, crvenim se vragovima to nije obilo o glavu.

Manchester je došao u vodstvo u 63. minuti nakon što je Antonio na drugoj strani promašio zicer. Rashford je vratio je prošao po lijevoj strani i vratio za Matu koji je s 10-ak metara matirao Randolpha.

Konačni rezultat postavio je Ibrahimović koji je bio u zaleđu, no sudac je priznao gol. Bio mu je to 13. gol ove sezone u prvenstvu.

>> Kapetan Lovren asistent u remiju Liverpoola, Fernandinho kao Balotelli

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

Avatar Diavolo
Diavolo
23:27 02.01.2017.

i u nOvoj godini se pise o Bilicu,hahahhah

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:26 03.01.2017.

Mourinho uz klasno vođenje svoje ekipe i sa više znanja slavio protiv Bilića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije