Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova svađa u Realu

Mourinho poručio Benzemi i Higuainu da su predebeli

karim benzema
NPH/Pixsell
06.02.2013.
u 18:26

– Higuain i Benzema, imate dva kilograma viška, a ti, Marcelo, barem pet. Takvi ne možete igrati – grmio je portugalski trener nakon poraza od Granade.

Jose Mourinho već odavno se posvadio s navijačima Reala, za Casillasa i Ramosa se zna da ga već dulje vrijeme ne vole, a sada se zamjerio i Benzemi, Higuainu i Marcelu. Nakon prvenstvenog poraza od Granade u svlačionici je rekao:

– Higuain i Benzema, imate dva kilograma viška, a ti, Marcelo, barem pet. Takvi ne možete igrati. A svi igrate kao da vam je svejedno hoćemo li za Barcom zaostajati 15 ili pet bodova – grmio je Jose.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije