Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI TVRDE

Mourinho ponudio osam milijuna eura za Halilovića?!

Alen Halilović (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
01.11.2012.
u 19:09

Ukoliko bi Mamić pristao na tu ponudu, Madriđani bi Halilovića ostavili u Zagrebu još dvije godine

Za razliku od Arsenala, Manchester Uniteda, Juventusa i Udinesea, koji luduju za Alenom Halilovićem, no ništa u Maksimir nisu poslali, Real Madrid ne odugovlači!

Madriđani su, piše španjolski nuevofutbol.com, Dinamu poslali ponudu od pet milijuna eura. Zdravko Mamić tu je ''siću'', naravno, odbio i zatražio deset milijuna eura. Jose Mourinho poludio je na taj odgovor te zaokružio konačnu ponudu na osam milijuna eura.

Ukoliko bi, nekim čudom, Mamić pristao na tu ponudu, Halilovića bi ostavili u Zagrebu da se razvija do osamnaeste godine.

Španjolci u tekstu podsjećaju da je talentirani Dinamovac ''novi Modrić'' koji je sa 16 godina zaigrao u Ligi prvaka.

>> Alen Halilović dobio poziv u mladu reprezentaciju BiH

>> Arsenal poslao ponudu od dva milijuna eura za Roguljića!?

Ključne riječi

Komentara 25

CP
copy paste
19:41 01.11.2012.

ma kakvih 8,10 milijuna eura.bili bi ludi da ga već sad prodaju.do 20 godine ne bi uopće trebali razmišljati o prodaji.ako se bude razvijao mentalno i igrački kako bog zapovjeda,njegova bi cijena mogla biti ogromna.treba biti pametan i sačekati da dečko sazrije,a kad eksplodira uvalit ga u neki vrhunski klub za brdo para i dobar ugovor.

OB
-obrisani-
19:46 01.11.2012.

10 mil. za jednog 18-godisnjaka,izvanserijskog talenta je...ponizavajuce malo. Drugo...ako cak i dodje do prodaje za dobijenu lovu kupiti dva kvalitetna brazilca...jednog golgetera a drugog veznjaka. Dinamo se mora rijesiti igraca poput rukavine,beqiraja,peke,leke,pokrivaca...kod jednih je starost ucinila svoje a kod drugihih je veliki nedostatak kvalitete.

Avatar usainbolt
usainbolt
19:47 01.11.2012.

Real je naravno vrh ali neznam koliko je pametno sa 18 otići tamo,oni neznaju sa mladima,tamo se traži rezultat i pitanje je koliko bi Alena čekali da se prilagodi i razvije,Real kupuje samo gotove igrače a Alenu treba još 5-7 godina da se razvije do kraja ma i više od toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije