Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUIZ NIJE JEDINI KRIVAC

Mourinho: I za 50 godina će se pamtiti da je Brazil izgubio 7:1

Jose Mourinho
Foto: Reuters (Ilustracija)
09.07.2014.
u 18:04

– Čitava je momčad odgovorna za ovu katastrofu. Ne može samo jedan igrač, pa ni David Luiz, snositi odgovornost – kaže Mourinho.

Trener Chelseaja Jose Mourinho stao je u obranu svojeg bivšeg braniča Davida Luiza koji je na udaru kritika nakon debakla Brazila protiv Njemačke.

– Čitava je momčad odgovorna za ovu katastrofu. Ne može samo jedan igrač, pa ni Luiz, snositi odgovornost. Je li David griješio? Da, ali to su radili i Dante, Marcelo, Fernandinho... – rekao je Mourinho koji poručuje da se jučerašnja utakmica dugo pamtiti.

– Djeca će i za 50 godina znati da je Brazil izgubio od Njemačke sa 7:1.

Mourinho je smatrao da će Brazil timskim duhom uspjeti nadoknaditi izostanke Neymara i Thiaga Silve.

– Pokazalo se da to nije bilo dovoljno. Brazil je igrao protiv bolje momčadi, reprezentacije koje ima fantastičnu stabilnost i samopouzdanje.

>> Sinoć je u Belo Horizonteu oboreno 20 rekorda, evo kojih!

Komentara 7

TO
tomzag
20:00 09.07.2014.

Pa malo mi je to čudno da su baš svi griješili. Najeli se ludih gljiva? Potrošili se na pjevanju himne? Ili je ipak riječ o tome da je Njemačka puno bolja, te da su se žuti provlačili prljavom igrom i Fifom, a ponešto i srećom do polufinala. Sreća pa je Scolari na raspolaganju imao jednog Gustava, inače bi potop bio veći.

RI
RINMA
08:10 10.07.2014.

Biti će bitan rezultata i nakon 50 god. , jer što je veća bijeda to se narod jače sudbinski vezuje uz takve stvari, jer drugog veselja u životu nema.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:35 09.07.2014.

Ovakve izjave su jedan od razloga zakaj je Mourinho jedan od najvećih trenera današnjice. Zanima me baš zakaj do sad ni htjel vodit nit jednu repku, počev od svog Portugala pa do recimo baš Brazila !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije