Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON REMIJA

Mourinho fizički nasrnuo na novinara

Mourinho
Reuters
13.12.2009.
u 20:36

Talijanski tisak prepun je napisa o reakciji iznerviranog trenera Intera Josea Mourinha nakon podjele bodova njegove momčadi i Atalante (1-1) u Bergamu u utakmici 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Mourinho nije želio odgovarati na upite sedme sile, pa je iznervirano uvrijedio, a potom i fizički odgurnuo jednog od novinara, čime je samo produbio jaz i netrpeljivost koji vladaju između dvije strane.

Podsjetimo, Portugalac je već i prije znao reći "ne" na medijske upite o razgovorima, a isto je ponovio i u ovoj utakmici koju je gledao s tribina zbog kazne zarađene u susretu s Juventusom. Ime novinara s kojim se Mourinho sukobio je Andrea Ramazzotti. Dotični piše za Il Corriere dello Sport.

- Ne smiješ stajati ovdje, tvoje je mjesto u konferencijskoj sali - riječi su, uz neke uvredljivog sadržaja, koje je Mourinho uputio novinaru pritom ga grubo odgurujući.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije