Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRROR TVRDI:

Mourinho će morati prodati Oscara ili Hazarda želi li kupiti Mandžukića

Mario Mandžukić
Boris Ščitar/PIXSELL
04.04.2014.
u 09:32

Dio novca za kupnju Mandžukića i Diega Coste Mourinho će nabaviti prodajom Oscara ili Edena Hazarda, tvrdi u izdanju od petka engleski Mirror.

Jose Mourinho na ljeto želi promijeniti napad Chelseaja, a dva igrača koja vidi kao pojačanja su Mario Mandžukić i Diego Costa.

Dolazak njih dvojice Romana Abramoviča stajao bi, procjenjuje se, oko 70 milijuna funti. Rus taj novac trenutno nema, pa će Mourinho prvo nekog trebati prodati želi li promijeniti napad u sljedećoj sezoni.

I dok je odlazak Davida Luiza vrlo izvjestan, samo još nije sigurno hoće li njegov novi klub biti PSG ili Bayern, dio novca Mourinho će nabaviti prodajom Oscara ili Edena Hazarda, tvrdi u izdanju od petka engleski Mirror.

Falcao u City, Agüero u Real

A prema pisanju španjolske Marce, na pomolu je velika razmjena igrača između Monaca, Manchester Cityja i Real Madrida. Naime, u utorak su u jednom restoranu u Madridu na večeri viđeni napadač Monaca Radamel Falcao, vlasnik Monaca Dimitrij Ribolovlev, predsjednik Reala Florentino Perez te sportski direktor Manchester Cityja Txiki Begiristain.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Navodno bi u velikoj razmjeni igrača Falcao trebao završiti u Cityju, Sergio Agüero u Realu, a Angel di Maria u Monacu.

>> Wenger dobio 120 milijuna eura pa želi Mandžukića i Lovrena

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:12 04.04.2014.

Mourinho će morati prodati Oscara ili Hazarda želi li kupiti Mandžukića što potvrđuje da se balkanci ne prodaju uvijek za male pare, sitne interese ili trenutačno dobit.

Avatar usainbolt
usainbolt
12:12 04.04.2014.

Hahahahaha pa Mourinho gradi Chelsea oko te dvojice, prodat će on Dembu Ba, Torresa i Eto'u ističe ugovor na ljeto tako da će tu jako uštediti, tko zna šta će i s Lampardom biti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije