Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna pojačanja

Wenger dobio 120 milijuna eura pa želi Mandžukića i Lovrena

Dejan Lovren
Reuters (Ilustracija)
02.04.2014.
u 15:49

Wenger će za Mandžukića ponuditi 30 milijuna eura, a vjeruje se da će to Bayernu biti dovoljno jer dolaskom Lewandowskog, Mandžo bi mogao postati suvišan

Trener Arsenala Arsene Wenger dobit će 120 milijuna eura za ljetna pojačanja, pišu britanski mediji, a on već u glavi ima listu želja.

Strateg topnika prije svega želi dovesti klasnog napadača, a dvojica su mu 'zapela za oko'. Radi se o napadaču Atletico Madrida Diegu Costi te o hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću. Wenger će za Mandžukića ponuditi 30 milijuna eura, a vjeruje se da će to Bayernu biti dovoljno jer dolaskom Lewandowskog, Mandžo bi mogao postati suvišan.

No, engleski mediji tvrde kako Mandžo nije jedini hrvatski nogometaš kojeg Arsenal želi dovesti na Emirates. Visoko na njihovoj listi želja je i Dejan Lovren, branič Southamptona koji ove sezone igra u odličnoj formi.

>>"Mandžukić je bio zamjena koja je spasila Bayern"

Komentara 1

VI
virkom
10:14 04.04.2014.

Ide mi više na jetru kako svi non-stop tupe da će Lewandowski praviti problema Mandzukicu! On uopće nije njegov konkurent već Thomasu Mülleru. Malo treba promatrati način igre sve trojice i razmisliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije