Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne očajava

Mourinho: 1:1 uopće nije loš rezultat, šanse su 50:50!

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
13.02.2013.
u 23:07

- Igrali smo bolje i mislim da smo zaslužili zabiti više pogodaka - smatra Cristiano Ronaldo.

Jose Mourinho uopće nije bio nezadovoljan nakon remija (1:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

- Sve je vrlo otvoreno uoči uzvratnoga dvoboja. Mislim da će biti napeto do zadnje minute. Šanse su 50:50. Rezultat 1:1 uopće nije loš, možemo zabiti više od jednoga gola tamo. Mislim da su moji igrači dali sve od sebe. Bilo je teško, jer smo počeli jako, imali smo veliku šansu, pogodili vratnicu i onda prvi put kad su došli na našu polovicu zabili su ni iz čega. A to je teška situacija za igrače - kaže Mourinho, a strijelac Cristiano Ronaldo je dodao:

- Bila je to teška utakmica, oni su vrlo jaki defenzivno. Ali mislim da smo igrali bolje i zaslužili zabiti više golova. Imat ćemo šanse postići pogodak i u uzvratu, borit ćemo se da preuzmemo inicijativu i pokušat ćemo pobijediti na Old Traffordu.

Strijelac za Manchester United, Danny Welbeck, otkrio je kako pogodak crvenih vragova nije bio slučajan.

- Znao sam točno kud lopta iz kuta ide, imamo određene rutine. Rekli smo si u svlačionici da je ovo samo još jedna utakmica. Postavili smo se kao i uvijek, a to je da pokušamo pobijediti - naglasio je Welbeck.

Komentara 1

DU
Deleted user
07:37 14.02.2013.

Manu,nema sanse,jer Real je u gostima opasniji,a Manu se oslanja na domci teren i publiku,i samo jedan Realovo pogodak,moze "zakopati"Manu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije