Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN MLADIH
Povratak na članak

Moro: Sad je važno jer su svi glavom na moru...

- Sretan sam da se nakon dugo vremena opet okupljamo. Svi smo koncentrirani da odradimo ovo kako treba.

Komentari 3

RO
roland
18:34 25.05.2021.

Moro je zaslužio biti u A reprezentaciji. No, Dalić zove Badelja??? Dakle, Dalić se oslonio na Ćorluku kao pomoćnika, na Badelja kao na igrača koji pozitivno djeluje na momčad, u ekipi ima nezadovoljne Matea Kovačića i Kramarića i od togaa ne može biti ništa. Ćaleta-Car isto neće igrati u prvih 11, Vrsaljko nije spreman za više od 30-40 minuta, Rebić je ozlijeđen...Pašalić, Vlašić, Brekalo su tempirane bombe... Oslonit će se na Vidu, Lovrena, Modrića, Perišića, Brozovića i Barišića, Vrsaljka, Livaković je siguran na golu, a ne vidim kako će ovo ostalo uklopiti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.