Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA ZOI

Morgenstern je neuništiv: Unatoč stravičnom padu nastupit će u Sočiju

Morgenstern
Foto: DPA/PIXSELL
27.01.2014.
u 20:26

Austriju će osim Morgensterna u skijaškim skokovima predstavljati još Gregor Schlierenzauer, Thomas Diethart, Michael Hayboeck i Andreas Kofler.

Thomas Morgenstern, jedan od najboljih skijaša skakača, nastupit će na Olimpijskim igrama iako je prije nešto više od dva tjedna doživio težak pad. Trostruki olimpijski pobjednik jedan je od 130 sportaša koji će predstavljati Austriju u Sočiju.

Morgenstern je 10. siječnja na treningu doživio nesreću, a iako je pad izgledao stravično uspio se izvući s lakšim ozljedama nakon čega je izrazio želju da nastupi u Sočiju.

Austriju će osim Morgensterna u skijaškim skokovima predstavljati još Gregor Schlierenzauer, Thomas Diethart, Michael Hayboeck i Andreas Kofler.

>> Stravičan pad Thomasa Morgensterna pri brzini od 100 km/h!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije