Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrića se čuva za Grčku

''Morao sam obećati Redknappu da će Luka igrati samo posve zdrav''

\'29.08.2010., Zagreb - Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Sheraton.Slaven Bilic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
30.08.2010.
u 08:01

- Petrić mi nikad nije prigovorio zbog svog statusa, a nema ni razloga jer zna da mi je iznimno važan. Nije važno hoće li početi utakmicu ili ne, kaže izbornik.

Po svemu sudeći, Luka Modrić preskočit će petak (3. rujna, 20 sati) i startni kvalifikacijski dvoboj za odlazak na EP u Latviju protiv Rige, ali trebao bi biti spreman za utorak (7. rujna, 20.30 sati) i domaći okršaj s Grčkom. Iako to izbornik Slaven Bilić nije izravno rekao, takav se zaključak lako mogao izvesti nakon njegova odgovora na upit je li Tottenham činio ikakve pritiske u vezi s ozlijeđenim Lukom Modrićem.

– Moramo prihvatiti jasno izraženu želju Tottenhama da ga ne izgube na dulje vrijeme. Ali, i u klubu koji ga plaća, moraju znati da je Luka iznimno potreban našoj vrsti na kvalifikacijskom startu – rekao je Bilić i naglasio:

Devetorica stižu poslije

- U petak sam razgovarao s Redknappom i zamolio sam ga da Luku, iako je ozlijeđen, pusti na naše pripreme. Obećao sam Harryju da nećemo srljati ni "divljati", to nismo nikad ni radili, i Luka će igrati samo ako je posve zdrav. Dakle, protiv Latvije njegov je nastup upitan, ali za Grčku bi trebao biti spreman - rekao je Bilić, dodavši da će Modrić u ponedjeljak ujutro obaviti kontrolni liječnički pregled.

U nedjelju predvečer okupilo se 14 od pozvana 23 igrača. Hajdukovi nogometaši Subašić, Strinić i Buljat doći će u ponedjeljak izravno u Čatež, baš kao i "Ukrajinci" Srna, Eduardo i Vukojević, te Schildenfeld i Dujmović. Pletikosa mora obaviti neke formalnosti u Moskvi prije preseljenja u London i dolazi u utorak. Nakon okupljanja igrači i vodstvo odmah su otišli u Čatež, samo je u Zagrebu, zbog liječničkog pregleda, ostao Modrić. A kakva je situacija sa Ćorlukom?

Bolji smo od Letonije

- Sve je u redu. Nije igrao protiv Wigana jer ga je Redknapp svjesno odmarao - veli Bilić.

S Olićem je sve u redu, a o Letoniji izbornik kaže:

 - Bolji smo, ali oni imaju ambiciju. O tome dovoljno govori podatak da je u Ateni dogovor o kalendaru natjecanja u našoj skupini propao zbog Letonije i Gruzije, dok smo se mi, favoriti skupine, lako dogovorili. Čeka nas, dakle, težak okršaj.

Komentara 4

VA
Vatrenko
09:57 30.08.2010.

Hajmo momci! 6 bodova za pocetak!!!! Ale aleeee

Avatar Jorge
Jorge
10:54 30.08.2010.

Da li su vratili one sramotne trenirke? To samo kod nas ima. Ništa-vidio-ništa-čuo i njegov priležnik-kradljivac-olovaka nisu sposobni vratiti Nikeu ono smeće ili pronaći novog sponzora. Sramota!

OB
-obrisani-
20:57 30.08.2010.

Bilić: \'\'Morao sam obećati Redknappu da ukoliko završimo tragično kao u World Cup kvalifikacijama da čemo ohrabriti one njegove balkan Tottenham boyse, otiči za Funtanu i napiti se do daske da se ne vrate u London depresivni, nemočni i potišteni kao posle utakmicama sa Engleskom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije