Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA Treningu imao probleme s koljenom

Morales se ozlijeđen vraća iz Čilea

Pedro Morales
Dalibor Urukalović/Pixsell
01.04.2010.
u 09:59

Pedro Morales u prijateljskoj utakmici Čilea i Venezuele nije odigrao ni minute jer, prema pisanju čileanskih medija, ima velikih problema s koljenom.

Na Nacionalnom stadionu u Santiagu Čile je protiv Venezuele odigrao bez pogodaka 0:0. Morales je bio na klupi, ali izbornik Bielsa nije mu dao priliku jer se Dinamov igrač na treningu požalio na bolove u koljenu.

- Pokušao sam trenirati, ali nisam mogao - rekao je kratko Morales.

Nogometne reprezentacije Paragvaja i Južnoafričke Republike odigrale su bez pobjednika, 1-1, u prijateljskoj utakmici u Asuncionu...

Paragvajci su poveli u 38. minuti Estigarribijinim pogotkom, a konačnih 1-1 postavio je Tshabalala u 71. minuti. Bio je to dvoboj dviju reprezentacija koje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu, kojem su Južnoafrikanci i domaćini.

''Bafana bafana'' nalazi se na turneji po Južnoj Americi, na kojoj još nije doživjela poraz. U subotu će Južnoafrička Republika odigrati novi prijateljski dvoboj, u gostima kod brazilskog Santosa, a u svoju se domovinu reprezentativci Južnoafričke Republike vraćaju sljedeće srijede.

Prijateljska utakmica:

Pargagvaj - Južnoafrička Republika 1-1 (Estigarribia 38 / Tshabalala 71)
Čile - Venezuela 0-0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije