Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMILOVAN

Monstrum opet brani: Djevojku Elizu raskomadao 
i njome nahranio pse

Bruno Fernandes de Souza
Foto: Pixsell
19.03.2014.
u 14:40

Na nogometne travnjake vratio se monstrum, ubojica, brazilski vratar Bruno Fernandes de Souza. On je 2010. godine isplanirao otmicu i ubojstvo djevojke Elize Samudio

Na nogometne travnjake vratio se monstrum, ubojica, brazilski vratar Bruno Fernandes de Souza. On je 2010. godine isplanirao otmicu i ubojstvo djevojke Elize Samudio koju je potom raskomadao i dijelovima njena tijela nahranio svoje pse. Čuvar mreže, koji je u trenutku kada je počinio okrutni zločin branio za Flamengo, bio je zbog ubojstva osuđen na zatvorsku kaznu od 22 godine.

Policija na treninzima

Zahvaljujući brazilskom zakonu koji dopušta takozvano specijalno oslobađanje uz rad svim zatvorenicima zbog dobrog vladanja, čuvar mreže ponovno je dobio priliku stati među vratnice. On je već potpisao petogodišnji ugovor s klubom Montes Claros, a kad bude na svom poslu imat će obaveznu policijsku pratnju i nadzor.

Karijeru je počeo u Atletico Mineiro za koji je branio 59 utakmica. Potom prelazi u Corinthians za dva milijuna eura. No tamo je proveo samo jednu sezonu pa 2007. godine odlazi u Flamengo kojem se te godine ozlijedio prvi vratar Diego.

Zanimljiv Barceloni

Zbog dobih je obrana jedno vrijeme bio zanimljiv i Barceloni. Iduće godine potpisao je novi ugovor s Flamengom za tri milijuna eura. Postao je kapetan momčadi, izvodio je slobodne udarce i jedanaesterce. Klub ga je suspendirao kada je bio osuđen za ubojstvo djevojke Elize koja je nestala 9. lipnja 2010 godine. Izdala ga je 17-godišnja rođakinja koja je policiji priznala da je sudjelovala u otmici i priznala je da je ubijena, ali nije znala na kako niti gdje je tijelo. Krajem srpnja Bruno je priznao ubojstvo kao i to da je dvadesetogodišnju djevojku izrezao i nekim dijelovima nahranio svoje pse, a ostatak tijela zakopao u beton.

Bruno Fernandes predao se u policijskoj postaji u Rio de Janeiru nedugo nakon što je izdan nalog za njegovo uhićenje, a prije su uhićeni i njegova supruga Dayane Souza i nekoliko bliskih prijatelja.

– Želimo dati Brunu novu priliku. Ipak je on bio idol mnogim brazilskim dječacima. Kao sportaš sigurno će ojačati našu momčad – rekao je Ville Mocellin, predsjednik Montes Clarosa.

Bruno Fernades za jedan je brazilski radio izjavio:

– Moja je savjest čista. Jednom u budućnosti moći ću se smijati ovoj situaciji.

Tada nije znao da će umjesto 22 godine odslužiti čak 18 godina manje.

>> Stravično: Nogometaš hrvatskih korijena nastradao poput Eduarda

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
15:54 19.03.2014.

Kaj su brazilci prepisali naše zakone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije