Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO GLEŽANJ

Stravično: Nogometaš hrvatskih korijena nastradao poput Eduarda

Marko Biskupović
Foto: 101 Great Golas
1/2
18.03.2014.
u 11:32

Pred Biskupovićem koji ima dvije utakmice za reprezentaciju Čilea je sada duža pauza, a poruke podrške mu stižu sa svih strana.

Čileanac hrvatskih korijena Marko Biskupović doživio je stravičnu ozljedu koja podsjeća na Eduardovu iz 2008. Biskupović je nastradao na utakmici svojeg Universidad Catolica protiv Santiago Wanderersa.

Na njega je startao Sebastian Pol i slomio mu gležanj. Pol je dobio izravni crveni karton, no to je nastradalom nogometašu slaba utjeha.

Pred Biskupovićem koji ima dvije utakmice za reprezentaciju Čilea je sada duža pauza, a poruke podrške mu stižu sa svih strana.

>> Pogledajte neobičan potez Anderlechtova braniča

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije