Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO RACE

Mohoriču četvrta etapa, Sheffield preuzeo vodstvo

Krk: Start 4. etape biciklisti?ke utrke Cro Race
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
29.09.2023.
u 17:46

U ukupnom poretku vodstvo je preuzeo Sheffield sa sekundom prednosti ispred Aulara, dok je treći Britanac Ethan Hayter (INEOS Grenadiers) sa četiri sekunde zaostatka.

Slovenac Matej Mohorič, član Bahrain Victoriousa pobjednik je četvrte etape biciklističke utrke "CRO Race" vožene od Krka do Labina u dužini od 191 km.

Mohorič je u "Kraljevskoj etapi" ovogodišnjeg izdanja utrke po Hrvatskoj pobijedio s rezultatom 4:48.19 ispred Amerikanca Magnusa Sheffielda (INEOS Grenadiers) i Venezuelca Orluisa Alberta Aulara (Caja Rural-Seguros RGA) koji su imali isto vrijeme.

U ukupnom poretku vodstvo je preuzeo Sheffield sa sekundom prednosti ispred Aulara, dok je treći Britanac Ethan Hayter (INEOS Grenadiers) sa četiri sekunde zaostatka.

U subotu je na rasporedu peta etapa, 189 km dugačka dionica od Crikevice do Ozlja. CRO Race završava u nedjelju 157.7 km dugačkom etapom od Samobora do Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije