Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENA PRILIKA

Moharrami potpisao novi ugovor s Dinamom: Ovo su najljepši trenuci u nogometu

Sadegh Moharrami
Goran Stanzl/Pixsell
11.12.2020.
u 18:55

Moharrami je u Dinamo stigao 2018. godine, a u posljednje vrijeme pokazuje veliku kvalitetu, dobre prezentacije te igru na visokoj razini. Posebno je dobru igru pokazao ove sezone u Europa ligi protiv Wolfsberga, a upisao je pet nastupa u šest utakmica

Obrambeni igrač Dinama Sadegh Moharrami potpisao je u petak novi ugovor s Dinamom, potvrđeno je na službenim stranicama kluba.

Višegodišnji ugovor potpisan je s poboljšanim uvjetima koje je Moharrami kao reprezentativac Irana te zahvaljujući sjajnim igrama za Dinamo apsolutno zaslužio.

Moharrami je u Dinamo stigao 2018. godine, a u posljednje vrijeme pokazuje veliku kvalitetu, dobre prezentacije te igru na visokoj razini. Posebno je dobru igru pokazao ove sezone u Europa ligi protiv Wolfsberga, a upisao je pet nastupa u šest utakmica.

Podsjetimo, Dinamov Iranac dio je fantastične obrane koja je ove sezone tijekom grupne faze primila samo jedan pogodak, što je i povijesni uspjeh. Plavi do zadnjeg kola nisu primili niti jedan pogodak čime su postali jedan od tri kluba u povijesti Lige prvaka i Europa lige s netaknutom mrežom u pet utakmica. Samo tri kluba uspjela su sačuvati mrežu nakon pet kola: Juventus 2004/’05. i Manchester United 2010/’11. godine, oba u Ligi prvaka, i – Dinamo ove sezone u Europa ligi.

- Neopisivo sam sretan zbog ovog trenutka. Jako sam sretan u Dinamu i u Zagrebu, trudim se i dajem sve od sebe i drago mi je što je klub prepoznao moj rad. Iskoristit ću maksimalno svaku priliku koju dobijem, tako je bilo i do sada. Uvijek napominjem, ovdje se osjećam kao kod kuće i sretan sam što svi zajedno proživljavamo neke od najljepših trenutaka koji postoje u nogometu. To je veliki uspjeh i privilegij za mene osobno, ali i za cijelu ekipu. Drago mi je i sretan sam što sam dio ove Dinamove priče - rekao je po potpisu novog ugovora Moharrami.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
19:34 11.12.2020.

Moharrami potpisao novi ugovor s Dinamom: Ovo su najljepši trenuci u nogometu kada uz Boga I domoljublje uzmeš dobru lovu i ostaneš svoj uz nove svoje po kulturi i naturi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije