Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medijska patka

Mogli su i njima reći: U Atleticu ostali začuđeni kada su čuli da 'kupuju' Bradarića

Domagoj Bradarić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/2
30.03.2019.
u 19:16

Bradarić, 19-godišnje lijevo krilo, dosad je upisao 15 nastupa za prvu momčad Hajduka prilikom čega je dva puta asistirao.

Atletico Madrid, drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva, demantirao je u subotu vijest o navodnom dovođenju 19-godišnjeg Domagoja Bradarića iz splitskog Hajduka. - Nema tu ništa - rekao je glasnogovornik Atlética u telefonskom razgovoru za Hinu.

Neki hrvatski mediji, pozivajući se na menadžerske kuloare, izvijestili su ranije u subotu kako je Atlético Madrid pred dovršenjem posla u transferu vrijednom 10 milijuna eura.

Na pitanje jesu li zaprimili ponudu ili interes Atlética za Bradarića iz Hajduka su odgovorili: Prijelazni rok počinje u lipnju, a Hajduk nema praksu komentirati navode iz medija o interesu drugih klubova za naše igrače.

U Madridu izvjestitelji s madridskog stadiona Wanda Metropolitano nisu čuli za mogućnost dovođenja Hajdukovog igrača.

- Nitko ovdje nije čuo za takvu mogućnost, a u Atleticu su nam rekli da nema ništa - rekao je Isaac Suarez, novinar Marce koji u Madridu izvještava o Atléticu. 

Bradarić, 19-godišnje lijevo krilo, dosad je upisao 15 nastupa za prvu momčad Hajduka prilikom čega je dva puta asistirao. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine.

Odigrao je dvije utakmice za hrvatsku reprezentaciju do 21 godine. Njegova tržišna cijena iznosi otprilike milijun eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Komentara 2

DU
Deleted user
19:45 30.03.2019.

Brbić će se u svakom slučaju žaliti.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
20:02 30.03.2019.

Jučer sam napisao da će ovaj Simeona vidjeti ko palaversa gvardiolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije