Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Moggi: Svi će talijanski klubovi ispasti već u osmini finala LP-a

Milan
Reuters
15.02.2010.
u 14:34

Bivši prvi operativac torinskog Juventusa Luciano Moggi (72) izjavio je da će nogometaši Milana, Intera i Fiorentine ispasti već u prvom krugu nokaut-faze Lige prvaka.

- Osmina finala Lige prvaka pokazat će da talijanski klubovi nisu konkurentni na međunarodnoj sceni. Talijanski se klupski nogomet danas ne može usporediti s engleskim ili španjolskim – konstatirao je Moggi dodavši:

- Bit ćemo i te kako sretni ako barem jedan od tri talijanska kluba prođe u četvrtfinale.

Milan sutra (utorak) na San Siru dočekuje Manchester United, Fiorentina u srijedu gostuje kod münchenskog Bayerna, dok Inter sljedećeg tjedna u Milanu dočekuje Chelsea.

Moggi je izvan nogometa otkako se pokazalo da je odgovoran za aferu Calciopoli 2006. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije