Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI IZBORA
Povratak na članak

Modriću već 10. trofej za nogometaša godine i apsolutni je rekorder, slavio ispred Perišića

Zajec: "Nitko mu ne može ni blizu, ne samo u reprezentaciji nego ni u Realu, on je jednostavno nedodirljiv"; Eduardo: "Luka je poput Messija i Ronalda, najviša moguća klasa"

Komentari 1

SI
sisavac
09:48 05.01.2022.

Nitko mu nije ravan ni u realu?! Jel vama još novogodišnji mamurluk u glavi? Luka igra u realu, sa vrhunskim igračima. I on je vrhunski igrač. Ali... Nek u reprezentaciji ima tolke uspjehe. Isto dodavanje, al suigrači drugi, drukčija i realizacija. Jadna naša zemlha, ako nam je luka sa 36 god najbolji već godinama. Nije ni čudo da plaćamo astrologe da objave kako ćemo osvojiti sp. Ajmo se podsjetiti ovih prognoza nakon sp-a. Da vidimo koji vas je igrač razočarao, koji zabavio...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.