Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NE VIĐAMO ČESTO

Modrićevom golu prethodio je neuobičajen događaj, mnogi nisu ni primijetili što se desilo sucu

Spanish football La Liga match - Real Madrid vs Sevilla
Alberto Gardin/IPA Sport / ipa-agency.net
26.02.2024.
u 08:22

Kako glavni sudac nije mogao nastaviti igru, na teren je ušao čovjek koji je do jučer sudio trećeligašima

Nesvakidašnji detalj obilježio je nedjeljnu utakmicu 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva u kojoj je madridski Real na svom Santiago Bernabeuu minimalnim rezultatom pobijedio Sevillu. Podsjetimo, Real je pogotkom Luke Modrića u 81. minuti stigao do slavlja kojim se od drugoplasirane Barcelone na ljestvici odvojio na čak osam bodova viška.

Dakle, igrala se 59. minuta utakmice kada se glavni sudac, Isidro Diaz De Mera ozlijedio. Kako javljaju španjolski mediji, De Mera je ozlijedio gležanj. U jednom se trenutku uhvatio za bolno mjesto na desnoj nozi, a onda je i označio da se igra mora zaustaviti.

De Meri su pomoć pružili liječnici madridskog Reala, ali ubrzo ih je upozorio da je ozljeda preteška za to da bi mogao normalno nastaviti suđenje. Delegat utakmice hitro je stoga pozvao četvrtog suca, 29-godišnjeg Carlosa Fernandeza Buerga kako bi ga zamijenio. Ovaj je to i učinio, a to mu je bio i debi na mjestu glavnog suca u španjolskoj ligi. Do jučerašnje izmjene, Fernandez Buergo sudio je utakmice španjolskih trećeligaša.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar southman
southman
09:26 26.02.2024.

I onda Grbin Zakon o HR jeziku naziva kretenskim !? Grbavi pročitaj ovaj tekst !

KP
Karlovacko pivo
09:43 26.02.2024.

Ništa bolji komentator Max tv Varteks-Hajduk kod slobodnog udarca igrač prerano izveo kaže sudac vraća loptu na mjesto zločina tak nešto još nisam čuo ali dešava se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije