Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZEO NASLOVNICE

Evo što Španjolci pišu o Modriću. Nazivaju ga tvrdoglavim Balkancem kojemu je uvredljiva jedna riječ

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
26.02.2024.
u 07:38

Novinar madridskog dnevnika AS Carlos Forjanes zbilja se potrudio kako bi udijelio razne komplimente za našeg nogometnog virtouza.

U derbiju 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je pobijedio Sevillu sa 1-0 golom kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića u 81. minuti. Modrić je ušao u igru u 75. minuti umjesto Nacha Fernandeza, a šest minuta kasnije je sjajnim udarcem sa 20 metara donio pobjedu "Kraljevskom klubu".

GALERIJA Luka Modrić zabio golčinu Sevilli

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/7

Bio je to njegov drugi ligaški gol ove sezone nakon što je u prosincu zabio u 4-1 pobjedi protiv Villarreala.

Novinar madridskog dnevnika AS Carlos Forjanes zbilja se potrudio kako bi udijelio razne komplimente za našeg nogometnog virtouza. 

Za njega je Luka Modrić vječan, besmrtan, neukrotiv, čudesan i te epitete je ubacio u sinoćnji izvještaj s Bernabeua. 

- Modrić se ne gasi. Kad je riječ o ljubavi prema natjecanju, Hrvat bi mogao napisati enciklopediju. On je odmetnik, odupire se balkanskom tvrdoglavošću da mu godine prevagnu nad beskrajnim talentom.  I dalje se ne zna hoće li Modrić na kraju sezone otići iz Reala ili ne, ali u njegovom rječniku odustajanje je gotovo uvredljiva riječ - piše novinar AS-a. 

VEZANI ČLANCI:

- Ušao je umjesto Nacha i to se pokazalo plodonosnim. Fenomenalno se postavio i zabio sjajan gol pored nemoćnog golmana. Pogodak koji može biti vrijedan osvajanja prvenstva i iako mu ova sezona nije laka, još jednom je pokazao da i ove sezone može biti vrlo važan - piše Marca koja mu je dodijelila ocjenu osam čime je proglašen igračem utakmice. 

 

Komentara 4

DU
Deleted user
14:28 26.02.2024.

Činjenica da toliko Hrvata odmah reagira tvrdeći da nisu na Balkanu jasno opovrgava tu tvrdnju. Balkan je geografski pojam i veliki dio Hrvatske se, naravno, nalazi na Balkanu, a ne u Japanu. Stanovnici Balkana se nazivaju Balkancima a ne Austrijancima. Zamislite da se sada Danci počnu buniti tvrdeći da nisu Skandinavci nego Normandijci.

DU
Deleted user
10:06 26.02.2024.

I baš su posebno naglasili i napisali "balkanskom"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije