Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PRODAJE

Modrićeva cijena? 50 milijuna funti

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Chelsea\'s Ghanaian footballer Michael Essien during the Premier League football match between Tottenham and Chelsea at White Hart Lane
Reuters
22.02.2011.
u 11:07

U Modrićevu ugovoru ne postoji nikakva fiksna klauzula upravo zato što su procijenili da bi mu cijena mogla rasti.

Prvo riječima, a sada i cijenom Tottenham upozorava Manchester United da im ne da Luku Modrića. Crveni vragovi za hrvatskog su veznjaka spremni platiti 35 milijuna funti, no u Londonu su letvicu digli na 50. Za taj je iznos Torres otišao u Chelsea u najskupljem otočkom transferu. To znači, piše Goal.com, da je Modrić sada najskuplji igrač u Engleskoj.

– Modrić ne ide nikamo, a ako ga United ozbiljno želi, 50 milijuna funti početna je cijena. Redknapp misli da je on najnadareniji igrač kojeg ima – kazao je izvor blizak klubu.

U Modrićevu ugovoru ne postoji nikakva fiksna klauzula upravo zato što su procijenili da bi mu cijena mogla rasti, a izgubiti ga nisu htjeli.

Osim Uniteda, interes su navodno pokazali Chelsea i Barcelona.

Komentara 9

MA
Mamlaz
11:55 22.02.2011.

20 milja i Carrick, pa 35 milja, pa 50 milja... da, 100! Dobar je igrač ali ovo napuhavanje cijena u današnjem nogometu je strašno. 50 milja funti je 100 milja kuna više od minusa ZG Holdinga za \'uspješnu 2010\', a svi znamo kakve su to epske brojke...

Avatar Idler 3
Idler 3
12:20 22.02.2011.

Cifra je morti malo i napuhana al ne previše. Tolko traže i za Balea...no kaj ak netko stvarno iskešira za obojicu....pa-pa i Europa i nekakva borba za vrh u prvenstvu. PS: postaje li sad pojedincima jasnije koliko je Luka dobar igrač ?!

MA
Mamlaz
13:46 22.02.2011.

Bilo je jasno i prije, samo kaj se ovdje sve mora omalovažavati. Ne dao bog da netko negdje uspije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije