Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA MLADU MOMČAD

Modrić zaigrao nakon stotinu dana

Luka Modrić
AFP
08.12.2009.
u 16:45

U utorak rano poslijepodne hrvatski je nogometaš Luka Modrić napokon zaigrao za mladu momčad Tottenhama u dvoboju Blue Square Premiera.

Točno je sto dana prošlo od 29. kolovoza, subote kada je Modrić zadobio prijelom fibule desne noge u drugom poluvremenu dvoboja Tottenhama i Birmingham Cityja na White Hart Laneu. Lee Bowyer hrvatskom je reprezentativcu preoštro uklizao u 50. minuti utakmice.

U utorak je Modrić odigrao 70 minuta u pobjedi (5-2) Tottenhamovih rezervista nad Grays Athleticom. Igralo se na trening-igralištu Tottenhama.

Na službenim klupskim internetskim stranicama objavljeno je da je Hrvat uspješno odradio svoju dionicu u igri. Potvrđuje to i trener Spursa zadužen za razvoj mladih igrača i nekadašnja igračka legenda kluba - Clive Allen.

- Sjajno je bilo vidjeti Lukin povratak. Radio je naporno sve vrijeme na travnjaku. Trebala mu je ova utakmica i siguran sam da će mu mnogo značiti na putu povratka.

Očekuje se da bi Modrić mogao biti u konkurenciji za prvu momčad već uoči subotnjeg dvoboja 16. kola Premiershipa protiv Wolverhamptona u Londonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije