Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Modrić za Max!: Rakitić i ja nosit ćemo Hrvatsku u Brazilu

Luka Modrić
Foto: Večernji list
13.02.2014.
u 18:00

- Predsjednik nam je poručio kako to mora biti prioritet - deseti Realov naslov u Ligi prvaka - otkrio je Luka za tjednik Max!

U subotu , 15. veljače, sportski tjednik Max! ekskluzivno iz Madrida donosi veliki intervju s Realovom zvijezdom Lukom Modrićem.

Potaknut razgovorom koji je najbolji nogometaš današnjice i osvajač Zlatne lopte Cristiano Ronaldo dao nedavno za tjednik Max!, u kojem je nahvalio svog prijatelja Luku i priznao mu je baš Modrić jedan od najzaslužnijih ljudi za njegovu Zlatnu loptu, Luka je našem novinaru iz Madrida Mihi Dobrašinu u razgovoru odlučio otkriti sve o Realu, svojoj formi i tajni sjajnih partija ove sezone, Rakitiću, Sammiru, mogućnostima Hrvatske na Mundijalu u Brazilu.

Između ostalom Luka je otkrio kako ovu sezonu želi okruniti trofejima, a posebno Ligom prvaka.

- Predsjednik nam je poručio kako to mora biti prioritet - deseti Realov naslov u Ligi prvaka - otkrio je Luka, koji dodaje da kao takav pobjednik se želi predstaviti na SP-u u Brazilu.

- Odlične igre želim okruniti trofejima, uz Ligu prvaka i španjolskom krunom i kupom...

Foto: Večernji list

>> Ancelotti ne prestaje pričati o Luki: Morao je naučiti, a sad igra sjajno
>> Problem u vezi - Luka i Raketa sjajni, a ostali?

Komentara 3

Avatar Euro2012
Euro2012
19:44 13.02.2014.

Da Luka Modrić igra za našu europsku Sloveniju onda bi naša repka imala više repa, bolju glavu da o sjajnim pasevi ne pričam. Bez klase jednog Luke se trči, udara i nabija lopta a sa Lukom se može odigrati nešto što nijedna odbrana nemre zaustaviti. Svakako klasan igrač jer samo i jedino takvi igraju u Real Madridu.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:25 13.02.2014.

Nikad Zlovenija ne bude evropska kad je nogomet u pitanju,treba priznat izbrisane pa onda budu njihova deca dobro igrala i slovenija bude stalno zmagala.

PA
parasa
18:43 13.02.2014.

Luka ovo Luka ono, svaki dan već mi idete skupa s njime na .....ac. Dobar je igrač ali sigurno ne toliko koliko ga dižete u ZRAK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije