Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK KAPETANA

Modrić uoči dugo iščekivanog susreta dobio emotivan poziv: 'Bit će mi teško da ne zaplačem...'

Madrid: Real Madrid pobijedio Borussiju Moenchengladbach 2:0, Modri?u poništen gol
EXPA/ Pressesports/ Benjamin Cremel
23.02.2024.
u 10:33

Uoči utakmice Reala i Seville veliki Sergio Ramos među prvima je kontaktirao upravo našeg Luku

Ove nedjelje, u sklopu 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu, sastat će se Real i Sevilla. Bit će to prilika da se prvi put, otkako je napustio Real, na mjesto sreće vrati legendarni Sergio Ramos.

Nema što nije osvojio za vrijeme igranja u kraljevskom klubu. Pet španjolskih naslova prvaka, po četiri europska i svjetska klupska naslova. A onda je 2021. godine odlučio prijeći u PSG. Dvije godine kasnije potpisao je jednogodišnji ugovor sa Sevillom, klubom u kojem je i započeo profesionalnu karijeru.

Ova će nedjelja biti emotivan dan za sve prisutne na Bernabeuu. Kako se može doznati, Real priprema svojoj nekoć velikoj zvijezdi grandiozan doček, a u njemu će sudjelovati i Luka Modrić. Kapetan vatrenih i Ramos osvojili su i prošli kroz toliko toga, a Ramos je upravo posebne trenutke posvetio Luki.

Španjolski mediji donose da su se Ramos i Modrić već čuli ovoga tjedna uoči njihova međusobnog dvoboja.

Madrid: Real Madrid pobijedio Borussiju Moenchengladbach 2:0, Modri?u poništen gol
1/7

"Mislim da neću moći prestati biti emotivan... Prošlo je nekoliko godina otkako nisam ovdje, ali to je bio moj dom, bit će mi teško da ne zaplačem", rekao je Španjolac našem Luki.

Podsjetimo, Ramos je za Real Madrid upisao čak 671 nastup te je tako postao četvrti igrač s najvećim brojem nastupa za klub.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije