Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video treninga

Modrić se vratio na travnjak, izgleda kao da je ozljeda već iza njega!

Luka Modrić, Real Madrid
Foto: UESyndication/PIXSELL
16.10.2015.
u 12:53

Španjolski su mediji javljali da će igrač sigurno propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Levantea (subota), ali da bi mogao biti spreman za PSG u Ligi prvaka (srijeda)

Odlične vijesti za sve navijače Real Madrida. Luka Modrić napreduje s oporavkom, a Goalov dopisnik Alberto Piñero je na videu uspio uhvatiti hrvatskog nogometaša kako trči po travnjaku trening-kampa Reala kao da nikada i nije bio ozlijeđen.

Modrić je 10. studenog u pobjedi Hrvatske protiv Bugarske 3:0 istegnuo aduktor, pa nije zaigrao za reprezentaciju protiv Malte. 

Španjolski su mediji javljali da će igrač sigurno propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Levantea (subota), ali da bi mogao biti spreman za PSG u Ligi prvaka (srijeda). No po ovim se snimkama čini da je Modrićev povratak sve bliže i da bi se mogao vratiti i brže od očekivanog.

>>Realovi liječnici potvrdili Modrićevu ozljedu i otkrili koliko će pauzirati

NOTICIA EN EL REAL MADRID: ¡Luka Modric comienza a correr ya sobre el césped! Alberto Piñero Goal le ha cazado en...

Posted by Goal España on 16. listopad 2015

Komentara 4

21
215794
19:19 16.10.2015.

Ja mislim da je mali simulant te da Hrvatska reprezentacija netreba na njega racunati vec dati sansu nekom drugom

RO
Roly
14:26 16.10.2015.

Igrokaz za narod.

SS
sokac sa drave
20:52 16.10.2015.

Trenutno Modric,Mandzukic i Srna sa pokazanom igrom i posebno zalaganjem ne zasluzuju biti pozvani u nacionalnu vrstu.Posebno Srna gusi svaki napad,kada se mora probiti strana na brzinu uz pritisak i sve to jako brzo on zastane i uvijek loptu vraca u nazad Corluki ili Drugom obrambenom igracu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije