Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRAO GLASINE

Modrić: Real me nije tražio da prestanem igrati za reprezentaciju. Ugovor s klubom? Ne mogu reći...

Champions League - Real Madrid Press Conference
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
20.02.2023.
u 20:12

Kapetan hrvatske reprezentacije najavio je gostovanje kod Liverpoola u Ligi prvaka. Dotaknuo se činjenice da više nije nedodirljivi prvotimac momčadi te istaknuo kako Real Madrid ne daje ultimatume igračima po pitanju nacionalnog dresa.

Nogometaši Liverpoola i madridskog Reala sutra od 21 sat na Anfieldu igraju prvi susret osmine finala Lige prvaka. Dvoboj su iz redova španjolske momčadi najavili trener Carlo Ancelotti i kapetan vatrenih Luka Modrić, koji se između ostalog, dotaknuo i svoje sudbine u klubu i reprezentaciji. Ističe kako o produljenju ugovora s Realom ne može pričati. 

- Igram sve bolje nakon Svjetskog prvenstva, koje je ostavilo traga na meni. Međutim, vraćam se. Dobro se osjećam i nadam se da će tako biti do kraja sezone. Ne mogu reći ništa o produljenju ugovora s Realom jer nisam razgovarao s vodstvom kluba. Miran sam. Uvijek ponavljam istu stvar - želim ostati ovdje. Moram razgovarati s klubom kako bih saznao što misle. Želim zaslužiti novi ugovor, a ne da mi ga se pokloni. Nitko mi nikad ništa nije poklonio. Želim ostati zbog svojih zasluga - istaknuo je veznjak. 

Kako su se pripremali za Redse?

- Očekuje nas jako teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika na kultnom stadionu koji ima strašne navijače koji rade pritisak. Moramo izvući pozitivan rezultat uoči uzvrata. Moramo biti na najvišoj razini. Gledamo snimke drugih momčadi, ali u ovakvim utakmicama poznaješ suparnike i znaš što možeš očekivati. Za ovakve se utakmice uvijek pripremam na isti način.

Soccer Football - Champions League - Real Madrid Press Conference - Anfield, Liverpool, Britain - February 20, 2023 Real Madrid's Luka Modric during the press conference Action Images via Reuters/Andrew Boyers Photo: Andrew Boyers/REUTERS
Foto: Andrew Boyers/REUTERS

Sve više mladih igrača dobiva priliku u početnom sastavu, nauštrb Modrića...

- Ne smeta mi što mi kažu da je potrebno dozirati moje nastupe. Ovdje sam 11 godina i znam što se traži. Mladi dobro igraju, mogu imati odličnu budućnost. Nisu slučajno došli ovamo. Real je u njih uložio zato što su dobri - kaže.

Pojavila se glasina da Real od Modrića traži da prestane igrati za Hrvatsku, što je demantirao.

- Kao što sam rekao nakon Svjetskog prvenstva, plan mi je igrati za Hrvatsku do kraja Lige nacija. Nisam donio odluku što će biti nakon toga. Vidjet ćemo, moram dobro razmisliti. Real me nikad nije tražio da prestanem igrati za reprezentaciju. Nije njihov stil davati ultimatume. I to nikada nije utjecalo na moje nastupe za Real. Puno se priča o mojim godinama, ali pokazao sam da mogu igrati za Real i Hrvatsku. Nakon Lige nacija ću donijeti odluku što dalje - objašnjava Modrić. 

Rekoder po broju osvojenih trofeja Lige prvaka u klubu je Paolo Gento sa šest naslova. Luka ima pet...

- Bilo bi prekrasno osvojiti još jednu, no nismo o tome razgovarali u svlačionici. Idemo utakmicu po utakmicu, kao i uvijek. Nadamo se da možemo ponoviti prošlosezonski uspjeh. Spremni smo na sve što dolazi - zaključio je.

Komentara 2

LE
lector2corrector
20:28 20.02.2023.

mnogi bi se mogli i trebali demantirati, ali su zašutjeli poput nekih

Avatar kmetovi.mračnih.sila
kmetovi.mračnih.sila
22:34 20.02.2023.

To je rekao Luka Modrić - a Luki se vjeruje. Da ga Real Madrid ne želi ako i dalje bude igrao za Hrvatsku bile su zapravo laži. Slučajne ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije