Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2014. U VIDEIMA

Modrić progovorio na španjolskom, suigrač poljubio Rakitića, Čilić kod Lettermana...

Luka Modrić
Foto: realmadrid.com
01.01.2015.
u 08:00

Izdvojili smo pet zanimljivih videa s hrvatskim sportašima, ali ne na sportskim borilištima nego nastupima van terena.

Hrvatski sportaši su nas u 2014. godini, osim brojim uspjesima, često znali i nasmijati. Izdvojili smo pet zanimljivih videa s hrvatskim sportašima, ali ne na sportskim borilištima nego nastupima van terena.

Iza Luke Modrića sjajna je godina. S Real Madridom osvojio je naslov Lige prvaka, a nakon u izboru Udruge profesionalnih igrača La Lige izabran za najboljeg veznog igrača španjolske lige. Modrić na dodijeli okupljenima obratio na španjolskom jeziku dok je supruga Vanja sve to snimala mobilnim telefonom, dok je Cristiano Ronaldo govor popratio smješkom.

Odličnu godinu imao je i Ivan Rakitić koji je na ljeto prešao u Barcelonu, a prije toga sa Sevillom osvojio Europsku ligu. Nakon podizanja trofeja, suigrač Daniel Carrioco ga je u zanosu poljubio u usta. Supruga, koja je s kćerkom bila na tribinama u Torinu, vjerojatno je sve gledala s upitnicima iznad glave...

- Ne znam zašto me suigrač poljubio, pa imam ženu i dijete - rekao je Rakitić kasnije.

Ivica Kostelić s Olimpijskih igara vratio se sa srebrnom medaljom u super-kombinaciji, a Ivica se za Soči pripremao na sebi svojstven način. Usred zime se kupao u moru.

 

Za jedan od najvećih uspjeha u 2014. godini pobrinuo se Marin Čilić koji je senzacionalno osvojio US Open. Nakon toga je gostovao u emisiji popularnog Davida Lettermana i otkrio što mu je sve prolazilo kroz glavu dok se borio s Keijem Hishikorijem.

Hrvatska košarkaška reprezentacija ispala je u osmini finala Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, a Bojan Bogdanović i Damjan Rudež prešli u NBA. Hrvatski reprezentativac u Indiana Pacersima na druženju s navijačima podignuo je publiku na noge zapjevavši "I'm so Fancy".

>> Spektakularno otvaranje s Brazilom, šok protiv Meksika pa iskupljenje u Sofiji i na San Siru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije