Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI MEDIJI

Modrić poslije kvalifikacija odlazi na pregovore s novim klubom? Ključnu ulogu ima legenda Hajduka

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
JUAN MEDINA/REUTERS
23.03.2023.
u 10:37

37-godišnji hrvatski kapetan navodno ima više ponuda nakon što nije dogovorio novi ugovor s Realom

Hrvatski kapetan Luka Modrić još uvijek nije dogovorio uvjete produljenja suradnje s madridskim Realom, a vrlo je moguće kako do toga neće niti doći. Španjolski i arapski mediji pišu kako će Modrić poslije reprezentativne akcije protiv Walesa i Turske odletjeti na pregovore s bogatim saudijskim prvoligašem Al Nassrom.

Sportsku politiku u klubu Cristiana Ronalda kreira Goran Vučević, legenda splitskog Hajduka i bivši trener te naravno igrač majstora s mora. Upravo bi Vučević mogao biti ključni čovjek u dovođenju Modrića na Bliski istok. Strani mediji pišu kako Modrić ima ponuda na sve strane, a posebnu su zagrizli Katarani i Saudijci koji nikada ne pitaju za cijenu i godišnju plaću.

Luka je navodno odlučio sastati se s predstavnicima Al Nassra kako bi saslušao njihove planove, ponudu i viziju za budućnost. Moguće je da ga privlači činjenica kako bi opet mogao igrati s bivši suigračem iz Reala, Cristianom Ronaldom.

Podsjetimo, hrvatskom maestru ugovor istječe ovoga ljeta, a španjolski prvak nije se odlučio da ga zaddrži na Santiago Bernabeu.

 

Komentara 3

T2
Tomo_20
11:09 23.03.2023.

Pise te gluposti naravno da ce mu produzit ugovor!!!

Avatar southman
southman
20:30 23.03.2023.

Izgleda da se Modric opametio. Bolje igrati i uzeti 50 mil nego sjediti na klupi za 10.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije